Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
Ίντερ

Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)

Η Ίντερ με σχετική άνεση επικράτησε 2-0 και της Τορίνο, μέσα σε γιορτινό κλίμα στο Σαν Σίρο!

28.04.2024 | 15:30

Ασταμάτητη η Ίντερ! Οι πρωταθλητές γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου, με νίκη μπροστά στους οπαδούς τους. Οι νερατζούρι επικράτησαν με 2-0 της Τορίνο με δύο γκολ του Τσαλχάνογλου και το πανηγύρισαν έξαλλα στο Σαν Σίρο!

Το ματς ξεκίνησε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, καθώς η Ίντερ είχε ήδη στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια της Serie A, με την Τορίνο ωστόσο να έχει ως στόχο να της χαλάσει την φιέστα τίτλου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν… εκτός τόπου και χρόνου όντας «μεθυσμένοι» από την κατάκτηση του τροπαίου. Έτσι η Τορίνο δεν απειλήθηκε, χωρίς ωστόσο και να απειλεί από την πλευρά της και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Παρόλα αυτά στο δεύτερο 45λεπτο τα πράγματα απλοποιήθηκαν για την ομάδα του Ιντζάγκι καθώς με το “καλημέρα”, η Τορίνο έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Ταμέζε αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από μαρκάρισμα.

Στο 56′ ήρθε και το γκολ της Ίντερ, καθώς μετά από μια πανέμορφο ομαδική ενέργεια, ο Τσαλχάνογλου με φοβερό σουτ από πλάγια θέση, νίκησε τον γκολκίπερ της Τορίνο, γράφοντας το 1-0, ξεσπώντας σε τρελούς πανηγυρισμούς, μαζί με τους οπαδούς των Μιλανέζων.

Στην συνέχεια οι παίκτες της Ίντερ μείωσαν ρυθμούς και απλά περίμεναν να τελειώσει το ματς για να πανηγυρίσουν, μαζί με τους φιλάθλους τους στο Σαν Σίρο. Η Τορίνο δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να αντιδράσει και έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version