Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Premier League

H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μπροστά της τέσσερα παιχνίδια για να γράψει ιστορία στην Premier League.

29.04.2024 | 11:46

Άλλη μια γεμάτη ποδοσφαιρική σεζόν οδεύει στο φινάλε της! Άλλη μια χρονιά που μας χάρισε μεγάλες στιγμές, μάχες και έντονες συγκινήσεις σε όλα τα ποδοσφαιρικά μέτωπα. Η μάχη στο Νησί και την Premier League μαίνεται ακόμη. Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι παλεύουν για τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή. Για το ποιος θα καταφέρει στο τέλος να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Για την Άρσεναλ απομένουν τρία παιχνίδια. Για την Μάντσεστερ Σίτι… τέσσερα! Οι «Κανονιέρηδες» προπορεύονται στη βαθμολογία με 80 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Αν οι «Πολίτες» κάνουν το 4 στα 4 στο φινάλε, τότε αυτόματα ο τίτλος του πρωταθλητής θα καταλήξει στα δικά τους χέρια.

Διάβασε επίσης: Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή

Η Μάντσεστερ Σίτι ικανή να γράψει ιστορία στα βιβλία της Premier League

Στην Σίτι ειδικά μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Champions League, θέλουν όσο τίποτα άλλο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλοι στοχεύουν σε αυτό. Επιζητούν την κορυφή και την καταξίωση. Αν κάτι τέτοιο συμβεί στην πράξη τότε η Μάντσεστερ Σίτι θα γράψει τη δική της ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με τα πρακτικά, καμία άλλη ομάδα στο Νησί δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τέσσερις συνεχόμενες χρονιές τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αν συμβεί αυτό φέτος τότε η Μάντσεστερ Σίτι θα αφήσει εποχή! Μαζί της και ο προπονητής της, Πεπ Γκουαρντιόλα. Θα διευρύνει την αυτοκρατορία του στην Premier League! Μπορεί να τα καταφέρει;

Στο χέρι του είναι…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version