Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο χρόνος συμμετοχής στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι περιορισμένος. Η Νάπολι έρχεται να δώσει τη λύση ζητώντας τον δανεισμό του από τη «Βασίλισσα».

29.04.2024 | 09:33

Το προσεχές καλοκαίρι θα βρει την Νάπολι σε ανασύνταξη! Οι «Παρτενοπέι» τη περασμένη σεζόν έγραψαν ιστορία κατακτώντας το 3ο πρωτάθλημα της Serie A της ιστορίας τους. Φέτος  όμως είχαν… ανώμαλη προσγείωση. Τα πράγματα φάνηκε από το ξεκίνημα πως δεν θα κυλούσαν καλά και τα αρνητικά αποτελέσματα διαδέχτηκαν το ένα το άλλο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Τρεις στροφές πριν το φινάλε η ομάδα από τον ιταλικό νότο φιγουράρει στην 9η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η διοίκηση Ντε Λαουρέντις θέλει να αφήσει γρήγορα πίσω της την καταστροφική σεζόν και το καλοκαίρι να χτίσει με τη σύμπραξη ενός νέου καθοδηγητή από τον πάγκο την Νάπολι που θα επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου.

Διάβασε επίσης: Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)

Οι Ναπολιτάνοι ζητούν τον δανεισμό του Αρντά Γκιουλέρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Επικρατέστερος αυτή τη στιγμή για τον πάγκο της Νάπολι είναι ο πολύπειρος Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός πλησιάζει στους «Παρτενοπέι» και αναλαμβάνει την πρόκληση έχοντας λάβει σημαντικές εγγυήσεις από τη διοίκηση. Όπως η διατήρηση των μεγάλων αστέρων της ομάδας και η απόκτηση νέων.

Στο δεύτερο κομμάτι, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκαλύπτει την πρόθεση της ιταλικής ομάδας να κυνηγήσει με αξιώσεις τον δανεισμό του Αρντά Γκιουλέρ από τη Ρεάλ. Ο Τούρκος διεθνής αποκτήθηκε φέτος από τη «Βασίλισσα» όμως τόσο λόγω τραυματισμών όσο και πληθώρας επιλογών πήρε ελάχιστες ευκαιρίες από τον Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ έχει τονίσει σε δηλώσεις του πως ο Γκιουλέρ θα παραμείνει στην ομάδα και την νέα σεζόν όμως τα ρεπορτάζ εξακολουθούν να θέλουν τον παίκτη δανεικό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version