Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
Ίντερ

Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία

Η Ίντερ παράλληλα με τις χαρές και τα πανηγύρια για το πρωτάθλημα πιάνει το συμβόλαιο του Σιμόνε Ιντζάγκι.

29.04.2024 | 12:16

Η Ίντερ στον θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου! Το Τζουζέπε Μεάτσα γιόρτασε την Κυριακή την κατάκτηση του Scudetto. Η Ίντερ ούσα πρωταθλήτρια εδώ και μια εβδομάδα, επικράτησε και της Τορίνο στον αγώνα γιορτή για την κούπα. Οι «Νεραντζούρι» με πρωταγωνιστή τον Χακάν Τσαλχάνογλου κέρδισαν με 2-0 τον αντίπαλό τους και γλέντησαν με τη ψυχή τους και το λαοπληθές κοινό τους τη φετινή τους επιτυχία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το κοινό της Ίντερ αναγνώρισε τη φετινή εξαιρετική προσπάθεια και απέδωσε τα εύσημα στους πρωταγωνιστές αυτής. Πρώτα από όλους στον Σιμόνε Ιντζάγκι. Στον προπονητή της Ίντερ που μεθοδικά δημιούργησε ένα σύνολο που δε ξέρει τι σημαίνει ήττα στην Ιταλία τη φετινή σεζόν καταγράφοντας μόνο μία σε ολόκληρο μαραθώνιο.

Διάβασε επίσης: O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)

Η Ίντερ επεκτείνει το συμβόλαιό της με τον Σιμόνε Ιντζάγκι

Λαϊκή απαίτηση ο 48χρονος τεχνικός να παραμείνει στο τιμόνι της Ίντερ για πολλά χρόνια ακόμη. Ο αθλητικός διευθυντής της μιλανέζικης ομάδας έχει αποδεχθεί το… αίτημα του κοινού και με δηλώσεις του βάζει τέλος σε κάθε σενάριο αποχώρησης του Ιντζάγκι. Ο έμπειρος προπονητής όπως γίνεται σαφές θα επεκτείνει τη συνεργασία του με την Ίντερ για αρκετά χρόνια ακόμη. «Σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του Σιμόνε Ιντζάγκι και οι συζητήσεις θα λάβουν χώρα σε λίγες ημέρες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτόν μαζί μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρότα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version