Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Μπαρτσελόνα

Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναφέρθηκε στις Χρυσές Μπάλες που...έπρεπε να κατακτήσει!

29.04.2024 | 18:38

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών στον χώρο του ποδοσφαίρου, μίλησε για τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και σίγουρα… άφησε μια σπόντα για τις Χρυσές Μπάλες, που θα έπρεπε να έχει κατακτήσει, αλλά… δεν το πέτυχε ποτέ.

Στην συνέχεια μίλησε για τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της σημερινής εποχής στο ποδόσφαιρο, όμως ξέχασε να βάλει τους Λίο Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στις επιλογές του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

“Είναι δύσκολο να το πω γιατί έχουμε μπροστά μας το Euro και τους τελευταίους καθοριστικούς αγώνες του Champions League. Αλλά αυτή τη στιγμή ο Μπαπέ και ο Μπέλινγκχαμ είναι για μένα οι πιο εξαιρετικοί παίκτες στον κόσμο»

«Είχα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου το 2020 και το 2021. Ένας φίλος μου έστειλε πρόσφατα στατιστικά: Σκόραρα 100 γκολ σε 85 αγώνες. Φυσικά, θα ήθελα να πάρω τη Χρυσή Μπάλα κάποια στιγμή, από το 2021 ανήκει στον Λιονέλ Μέσι»

«Έχω ακούσει ότι υπάρχουν φήμες ότι η Χρυσή Μπάλα του 2020 θα μπορούσε να απονεμηθεί ακόμα καθυστερημένα. Εκείνη η χρονιά ήταν εξαιρετική για μένα, ήμουν στο υψηλότερο επίπεδό μου, κερδίσαμε τα πάντα…»

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version