Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Μπάγερν Μονάχου

«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!

Ο Τόμας Τούχελ στις δηλώσεις του πριν το ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης... είπε την σκληρή αλήθεια!

29.04.2024 | 16:18

Η Μπάγερν Μονάχου περιμένει πως και πως το ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League και ο Τούχελ έχει προετοιμάσει την ομάδα του για τις “μάχες” κόντρα στους μερένχες.

Πάντως με δηλώσεις του πριν το ματς, ο έμπειρος τεχνικός, ξεκαθάρισε πως η Ρεάλ… είναι ένας “μύθος” του αθλητισμού και θα πρέπει να γίνει υπέρβαση για να την πετάξει εκτός διοργάνωσης.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην απουσία του Μπενζεμά και την χρησιμότητα του Μπέλινγκχαμ!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο φόβος… του Τούχελ μπροστά στον οργανισμό της Ρεάλ!

«Όταν παίζεις εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, αντιμετωπίζεις επίσης την αύρα, τον θρύλο που την περιβάλλει. Η εστίασή μας θα είναι πλήρως στο παιχνίδι. Όλοι ανυπομονούμε για έναν υπέροχο αγώνα.»

Ο« Μπενζεμά δεν είναι πλέον στη Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν βασικός την τελευταία φορά. Τώρα, έχουν αλλάξει το σύστημα, με τον Jude Bellingham να παίζει ως 9,8,6. Ρεάλ Μαδρίτης. Υπάρχει μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ. Παίζουμε ενάντια σε έναν μύθο…», είπε ο κόουτς της Μπάγερν Μονάχου.

«Αντιμετώπισα τη Ρεάλ δύο φορές με την Τσέλσι, επίσης προηγουμένως με την PSG και την Ντόρτμουντ. Η πιο αξιοσημείωτη διαφορά από το τελευταίο παιχνίδι με την Τσέλσι είναι ότι έφυγε ο Καρίμ Μπενζεμά. Ήταν το επίκεντρο εκείνη τη στιγμή. Το έχουν αναπληρώσει με ένα Αλλαγή συστήματος εξακολουθούν να είναι παρόμοιες, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού τους έχει αλλάξει…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούχελ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version