Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα

Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα

Ο συγκεκριμένος θα ήθελε πολύ να βρεθεί του χρόνου σε Clasico απέναντι στον «αγαπημένο του» του Φεντερίκο Βαλβέρδε!

29.04.2024 | 09:53

Έχει όλο το πακέτο που ταιριάζει απόλυτα στην Μπαρτσελόνα και στο παιχνίδι που προσπαθεί να επιβάλλει ο Τσάβι. Έχει όμως μια ρήτρα αποδέσμευσης που είναι απαγορευτική για τον καταλανικό σύλλογο. Αναφερόμαστε στον μέσο της Βιγιαρεάλ, Άλεξ Μπαένια. Ένα από τα λαμπερά αστέρια της φετινής La Liga.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 22χρονος χαφ μήνα με τον μήνα γίνεται όλο και καλύτερος. Αποκτά εμπειρία, παιχνίδια στα πόδια του και μετουσιώνεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή του «κίτρινου υποβρυχίου». Φέτος ολοκληρώνει αισίως την καλύτερη σεζόν της ως τώρα καριέρας του καταγράφοντας περισσότερες από 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Βιγιαρεάλ.

Διάβασε επίσης: Η μυθική σεζόν του Μέσι – Γλεντάει και τους haters με τα στατιστικά του (pics)

Ο Άλεξ Μπαένια θέλει όσο τίποτα να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Σε δηλώσεις του ερωτηθείς για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ο Ίβηρας μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε τη μεγάλη του επιθυμία. Να παίξει στην Μπαρτσελόνα. «Θα ήθελα όσο τίποτα να παίξω στην Μπαρτσελόνα. Είναι ένα από τα μεγάλα μου όνειρα. Είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Οι «μπλαουγκράνα» όμως και να ήθελαν να διεκδικήσουν τα δικαιώματα του παίκτη μοιάζει αδύνατο να μπορούν να το κάνουν. Η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο πολυετές συμβόλαιό του με τη Βιγιαρεάλ αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Νούμερο απαγορευτικό για τους Καταλανούς.

Θυμίζουμε πως ο Άλεξ Μπαένια είχε δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά του λόγω και του έντονου επεισοδίου που είχε στο παρελθόν με τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Φεντερίκο Βαλβέρδε. Πριν 1,5 χρόνο περίπου ο πρώτος είχε βρίσει αισχρά τον δεύτερο και την οικογένειά του με τον Βαλβέρδε να τον χτυπά στα αποδυτήρια. Φανταστείτε να τους βλέπαμε σε Clasico!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version