Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
Λίβερπουλ

Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έχει την ευκαιρία να πουλήσει τον Σαλάχ και να βγάλει μέσω του Αιγύπτιου το μπάτζετ των μεταγραφών του καλοκαιριού.

29.04.2024 | 11:09

Ένα κεφάλαιο κλείνει στο Άνφιλντ το καλοκαίρι! Η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τον πάγκο της ομάδας σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και το ξεκίνημα μιας νέας για τους «Κόκκινους». Ο Γερμανός προπονητής έγραψε «χρυσές» σελίδες στον βρετανικό σύλλογο. Τον ανέστησε, τον διαμόρφωσε και χάρισε χαρές στους οπαδούς. Χαρές που είχαν δεκαετίες να βιώσουν.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Λίβερπουλ καλείται να προχωρήσει σε αλλαγές! Να μπει σε νέες ράγες. Όχι μόνο από θέμα προπονητή αλλά και προσωπικοτήτων στο χορτάρι. Δεν αποκλείεται να δούμε και παίκτες πρώτης γραμμής να αποχωρούν από το Άνφιλντ. Όπως για παράδειγμα ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Γιούργκεν Κλοπ στην ισοπαλία πριν από μερικές ημέρες με τη Γουέστ Χαμ (2-2) σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στο Νησί.

Διάβασε επίσης: Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή

Η Λίβερπουλ δεν λέει όχι στην πώληση του Σαλάχ

Το βρετανικό Football Insider ισχυρίζεται πως μέλη της διοίκησης παροτρύνουν την ηγεσία να προχωρήσει στην πώληση του Αιγύπτιου επιθετικού το φετινό καλοκαίρι. Έναν χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τους «Κόκκινους». Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να εξετάσει σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο και να βγει απόλυτα κερδισμένη από μια πιθανή πώληση του Σαλάχ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Αλ Ιτιχάντ δίνει… λευκή επιταγή στη διοίκηση της Λίβερπουλ για την αγορά του Αιγύπτιου σούπερ σταρ. Ακόμη και ποσά που μπορούν να φθάσουν τα 150 εκατομμύρια λίρες. Ένα νούμερο που αν μπει στα ταμεία της αγγλικής ομάδας σαφέστατα και θα κάνει εύκολη τη ζωή του Άρνε Σλοτ, του διαδόχου του Κλοπ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version