Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης: Η νέα εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση! (pic)
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης: Η νέα εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση! (pic)

Διέρρευσε η νέα εντός έδρας εμφάνιση της Ατλέτικο Μαδρίτης, και είναι άκρως εντυπωσιακή.

30.04.2024 | 17:20

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέτος δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο. Στην La Liga έμεινε από νωρίς εκτός από το κυνήγι του τίτλου ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τα ημιτελικά από την Αθλέτικ Μπιλμάο. Ακόμη, στο UEFA Champions League επικράτησε στον πρώτο προημιτελικό απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ αλλά στην επανάληψη γνώρισε την ανατροπή και τον αποκλεισμό. Έτσι, του χρόνου ελπίζει σε μία αρκετά καλύτερη σεζόν και οι Ισπανοί ελπίζουν πως η νέα φανέλα θα φέρει γούρι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως συνηθίζει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Footy Headlines αποκαλύπτει τις φανέλες των ομάδων για την επόμενη σεζόν. Η πιο πρόσφατη διαρροή ήταν αυτή της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς έγινε γνωστή η νέα της εντός έδρας εμφάνιση για την αγωνιστική περίοδο 2024/25.

Γνωστή έγινε η νέα εμφάνιση της Ατλέτικο Μαδρίτης

Η φανέλα, λοιπόν, έχει ως βάση το κόκκινη χρώμα. Έχει μπλε λεπτομερειες στον λαιμό ενώ έχει και κάθετες λευκές γραμμές. Το περίγραμμα των γραμμών αυτών είναι μπλε, ενώ μέσα στο λευκό υπάρχουν κάθετες γραμμές που ξεκινάνε είτε ως κόκκινες είτε ως μπλε και στη μέση αλλάζουν χρώμα.




Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η απόδοση που διέρρευσε προαναγγέλλει την επιστροφή της Ατλέτικο Μαδρίτης στο προηγούμενο έμβλημά της, ένα σήμα που είχε για σχεδόν μισό αιώνα μέχρι το 2016. Αυτή η αλλαγή γίνεται μετά την ψηφοφορία των οπαδών, που επέλεξαν να επανέλθει το ιστορικό σήμα. Επιπλέον, η εμφάνιση που διέρρευσε σηματοδοτεί μια αλλαγή στη χορηγία, με τη Riyadh Air να αναλαμβάνει ως κύριος χορηγός, αντικαθιστώντας τη WhaleFin.com, χορηγό της φανέλας της προηγούμενης σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!

Έτσι, μένει να φανεί αν όντως την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Ατλέτικο Μαδρίτης θα καταφέρει να παρουσιαστεί καλύτερη και να επιστρέψει όχι μόνο στις διεκδικήσεις των τίτλων αλλά και στις κατακτήσεις των τροπαίων.

Δείτε τη νέα φανέλα της Ατλέτικο:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version