Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εντολή της Γιουνάιτεντ – «Μόνο αυτοί οι τρεις ΔΕΝ είναι προς πώληση»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Εντολή της Γιουνάιτεντ – «Μόνο αυτοί οι τρεις ΔΕΝ είναι προς πώληση»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα... αλλάξει δραστικά ενόψει της νέας σεζόν!

30.04.2024 | 16:42

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να υπάρχουν δραστικές αλλαγές μετά τις τελευταίες αποτυχημένες σεζόν, καθώς η νέα διοίκηση του συλλόγου έχει θέσει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες!

Το ρόστερ των κόκκινων διαβόλων θα αλλάξει άρδην με την παραμονή ή όχι του Έρικ τεν Χαγκ. Στόχος της διοίκησης είναι πουληθούν οι περισσότεροι παλιοί και να παραμείνουν στο Ολντ Τράφορντ όλοι οι «νέοι» που θα κουβαλήσουν τον σύλλογο στα επόμενα χρόνια.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, όλοι οι αστέρες της Γιουνάιτεντ είναι προς πώληση, σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία της ομάδας μια καλή προσφορά. Όλοι πλην τριών φυσικά…

Οι “κόκκινοι διάβολοι” ξεκαθάρισαν πως οι μόνοι που ΔΕΝ είναι προς πώληση είναι οι Αλεξάντρο Γκαρνάτσο, Κόμπι Μάινου και Ράσμους Χόιλουντ. 

Φυσικά και στόχος της Γιουνάιτεντ είναι να δώσει τα “κλειδιά” στους τρεις προαναφερθέντες, κρατώντας τους για πάντα στο Ολντ Τράφορντ, καθώς όλοι πιστεύουν στις δυνατότητες τους. Είναι σε νεαρή ηλικία, αλλά έχουν αποδείξει πως έχουν την ποιότητα και την διάθεση για να ηγηθούν αυτού του ιστορικού συλλόγου και θα τους προταθεί νέο συμβόλαιο με αυξημένες ετήσιες απολαβές.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version