Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουνάιτεντ: Στέλνει τρεις στη Σαουδική Αραβία και πλουτίζει
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Στέλνει τρεις στη Σαουδική Αραβία και πλουτίζει

Ομάδες του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας έχουν βάλει στο... μάτι τρεις ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

30.04.2024 | 11:22

Το καλοκαίρι των μεγάλων αλλαγών θα είναι το φετινό στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η εμπλοκή του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στα διοικητικά του βρετανικό συλλόγου έχει φέρει αέρα αισιοδοξίας στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Άπαντες πιστεύουν πως το προσεχές καλοκαίρι θα προκύψουν αφίξεις σπουδαίων ποδοσφαιριστών στο Ολντ Τράφορντ που θα κάνουν τη διαφορά στη Γιουνάιτεντ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Για να έρθουν όμως οι νέοι αστέρες θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσουν αυτοί που δεν υπολογίζονται και δεν είναι και λίγοι. Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει δημιουργήσει μια μακρά λίστα ποδοσφαιριστών που ιδανικά δεν θα τους ήθελε του χρόνου στο Ολντ Τράφορντ. Μέσα σε αυτή τη λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Ράφαελ Βαράν, Άαρον Γουάν Μπισάκα και Κασεμίρο.

Διάβασε επίσης: O Τσάβι Σίμονς ετοιμάζεται να… κουφάνει τους πάντες με την επιλογή του

H Saudi Pro League έρχεται να… σώσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το ρεπορτάζ του Βρετανού δημοσιογράφου, Μπεν Τζέικομπς αναφέρει πως οι τρεις παραπάνω βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων της Saudi Pro League. Αλ Ιτιχάντ και Αλ Νασρ καλοβλέπουν την περίπτωση του Ράφαελ Βαράν. Η Αλ Νασρ επίσης ψάχνεται για τον Μπισάκα, ενώ η Αλ Χιλάλ θα ήθελε να φέρει στη Σαουδική Αραβία τον Κασεμίρο.

Ο πρώτος ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τους «Κόκκινους Διαβόλους» κάτι που σημαίνει πως η Γιουνάιτεντ δεν θα επωφεληθεί κάποιο κέδρος από μια πιθανή του μετακίνηση. Οι άλλοι δύο όμως δεσμεύονται με σύμβαση με τη βρετανική ομάδα. Πιθανή πώληση θα φέρει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της Γιουνάιτεντ. Χρήματα που θα πέσουν ξανά στην αγορά για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version