Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η ανάρτηση της UEFA με Φορτούνη και OPAP Arena (pic)
Europa Conference League

Η ανάρτηση της UEFA με Φορτούνη και OPAP Arena (pic)

Η φωτογραφία στα social media του Europa Conference League με τον Κώστα Φορτούνη να βλέπει τον τελικό προορισμό. Την OPAP Arena.

30.04.2024 | 12:21

Κοντοζυγώνει το φινάλε της σεζόν! Τα παιχνίδια που κρίνουν τίτλους! Μπήκαμε αισίως στην τελική ευθεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η χώρα μας έχει τη χαρά να εκπροσωπείται Μάη μήνα στην Ευρώπη από τον Ολυμπιακό. Οι «Ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στα ημιτελικά του φετινού Europa Conference League και έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται ακόμη και την κατάκτηση του τροπαίου.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Άστον Βίλα, Ολυμπιακός, Φιορεντίνα και Κλαμπ Μπριζ διεκδικούν τη συμμετοχή τους στον τελικό της διοργάνωσης και κατ’ επέκταση τον τίτλο. Η UEFA τη φετινή σεζόν επέλεξε το γήπεδο της ΑΕΚ, την OPAP Arena ως έδρα του τελικού του Europa Conference League. Ένα ποδοσφαιρικό στολίδι, το οποίο θα φιλοξενήσει τον τελευταίο αγώνα της φετινής διοργάνωσης στις 29 Μάϊου.

Διάβασε επίσης: Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)

Η φωτογραφία των τεσσάρων μονομάχων με φόντο το στολίδι της ΑΕΚ

Την προσεχή Πέμπτη θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες. Άστον Βίλα – Ολυμπιακός και Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ. Η διοργανώτρια ζεσταίνει το κοινό ενόψει των σπουδαίων αναμετρήσεων ανεβάζοντας τακτικά υλικό στα επίσημα social media. Χθες ανέβηκε στο επίσημο X φωτογραφία μετρώντας αντίστροφα, έναν μήνα πριν τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Σε αυτή απεικονίζονται οι Όλι Γουότκινς (Άστον Βίλα), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Νίκο Γκονζάλες (Φιορεντίνα) και Τιάγκο (Κλαμπ Μπριζ) να στέκουν στην ίδια σειρά και να κοιτούν στο βάθος το γήπεδο της ΑΕΚ. Την OPAP Arena της Νέας Φιλαδέλφειας!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version