Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουβέντους βρήκε τον αντι-Ραμπιό στην Παρί Σεν Ζερμέν!
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους βρήκε τον αντι-Ραμπιό στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Γιουβέντους θέλει να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή για τη νέα αγωνιστική περίοδο και φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό της τον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν.

30.04.2024 | 16:27

Σύμφωνα με την «La Gazzetta dello Sport», η Γιουβέντους βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με την πιθανή απόκτηση του Μανουέλ Ουγκάρτε, με τις συζητήσεις να τείνουν προς έναν δανεισμό στη «Γηραιά Κυρία» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Γιουβέντους θέλει να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή από τη στιγμή που ο Αντριάν Ραμπιότ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του ακόμα και είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Γουέστον ΜακΚένι, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα πουληθεί.

Η Γιουβέντους θέλει τον Ουγκάρτε της Παρί

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ουγκάρτε βρίσκεται ψηλά στο «μπλοκάκι» της Γιουβέντους και ο διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Κριστιάνο Τζουντόλι, έχει ήδη έρθει σε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να διαπραγματευτεί για την πιθανή μετακίνηση του Ουρουγουανού.

Η πορεία του Ουγκάρτε στη Σπόρτινγκ τράβηξε τα βλέμματα της Παρί και η γαλλική ομάδα έδωσε 60 εκατομμύρια ευρώ το προηγούμενο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, φέτος έχει μόλις 23 εμφανίσεις και δεν είναι από τα βασικά «γρανάζια» του συνόλου του Λουίς Ενρίκε. Η Παρί γνωρίζει πως δύσκολα θα λάβει μία παρόμοια πρόταση για να παραχωρήσει τον 23χρονο και έτσι φαίνεται πως ο δανεισμός είναι η πιο πιθανή λύση, με τη Γιουβέντους να πληρώνει το μεγαλύτερο – αν όχι όλο – το μερίδιο του μισθού του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!

Επιπλέον, αν τελικά αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, τότε η Γιουβέντους θα μπορούσε να ξοδέψει χρήματα για ακόμη μία προσθήκη για τη μεσαία γραμμή, με τους Τιν Κουπμάινερς, Λάζαρ Σάμαρντιτζ, Μάρτιν Ζουμπιμέντι και Μικέλ Μερίνο να είναι μερικοί από τους παίκτες που παρακολουθεί και έχει ξεχωρίσει η Γιουβέντους, ενόψει του θερινού μεταγραφικού παζαριού.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version