Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Τσάβι Σίμονς ετοιμάζεται να… κουφάνει τους πάντες με την επιλογή του
Λειψία

O Τσάβι Σίμονς ετοιμάζεται να… κουφάνει τους πάντες με την επιλογή του

Ο Τσάβι Σίμονς έχει πάρει καιρό την απόφασή του και εμφανίζεται έτοιμος να την εκφράσει στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν.

30.04.2024 | 10:24

Είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της Λειψίας! Ο Τσάβι Σίμονς ξεχωρίζει… σαν τη μύγα μες το γάλα στο γήπεδο. Ο Ολλανδός επιθετικός είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Η Λειψία μοιάζει μικρή για να χωρέσει το ταλέντο του όμως αυτή τη χρονική στιγμή είναι για τον νεαρό η καλύτερη επιλογή.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Φέτος ολοκληρώνει μια εξαιρετική σεζόν, την πρώτη του στα γερμανικά γήπεδα. Λίγες στροφές πριν το φινάλε ο Τσάβι Σίμονς οδηγεί την ομάδα του στο επόμενο Champions League. Με επτά γκολ και 13 ασίστ σε 30 αγώνες πρωταθλήματος είναι ένας από αυτούς που κάνουν σταθερά τη διαφορά στη Λειψία.

Διάβασε επίσης: O Λεβαντόφσκι κατονόμασε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς

Μόνο η Λειψία στο μυαλό του Τσάβι Σίμονς

Ο νεαρός δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο την παρουσία του στα γερμανικά γήπεδα. Σύμφωνα μάλιστα με τον Βρετανό δημοσιογράφο, Μπεν Τζέικομπς, ο Σίμονς έχει ήδη καταλήξει για το που θέλει να βρίσκεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αδιαφορεί για το αν η Παρί Σεν Ζερμέν τον θέλει πίσω στην ομάδα της και ζητά από την εκείνη νέο δανεισμό στη Λειψία.

Θυμίζουμε πως ο 21χρονος ανήκει στους πρωταθλητές Γαλλίας. Πέρυσι τον είδαμε στην PSV, ενώ φέτος στη Λειψία. Οι Παριζιάνοι ιδανικά θα ήθελαν το καλοκαίρι να τον εντάξουν στην προετοιμασία και να τον διατηρήσουν στη συνέχεια στο ρόστερ τους. Θέλουν να τον δουν μια μέρα να γίνεται ο ηγέτης της ομάδας του Παρισίου και να… σπρώχνει τον σύλλογο στην επιτυχία. Παράλληλα με την Παρί, ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλες δυνάμεις της Ευρώπης. Καμία όμως δεν μπορεί να αλλάξει το μυαλό του Ολλανδού. Μόνο η Λειψία βρίσκεται εκεί!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version