Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ζιντάν μίλησε: «Ρεάλ VS Μπάγερν και το φαβορί είναι…»
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ζιντάν μίλησε: «Ρεάλ VS Μπάγερν και το φαβορί είναι…»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν γούσταρε πολύ τα ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου...

30.04.2024 | 16:26

Η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου πλησιάζει και οι δύο ομάδες θέλουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Champions League!

Φυσικά και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση, παρά τα όσα υποστήριξε ο Τούχελ, με τον Γερμανό να τοποθετεί στην κορυφή τους “μερένχες”.

Από την πλευρά του ο παλιός… Ζινεντίν Ζιντάν που έχει φάει με το «κουτάλι» τα ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, υποστήριξε πως οι Βαυαροί είναι μια από τις πιο «όμορφες» ομάδες για να αντιμετωπίζει κάποιος, ενώ θυμήθηκε το πιο τρελό ματς ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπάγερν!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Οι αναμετρήσεις που είχαμε με την Μπάγερν ήταν πάντα πολύ ωραία παιχνίδια. Είναι τα παιχνίδια που πάντα θέλουμε να παίζουμε, γιατί η Μπάγερν είναι επίσης ανταγωνιστική — πολύ, πολύ δυνατή. Δεν θα είναι εύκολο. Έχει την ιδιότητα του κλασικού ευρωπαϊκού ματς, αλλά ταυτόχρονα, η Μαδρίτη είναι η Ρεάλ Μαδρίτη, όπως και να το κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν!

«Αν υπάρχει μια αναμέτρηση Μαδρίτης-Μπάγερν που θυμάμαι ιδιαίτερα, είναι ο ημιτελικός του 2000. Η Ρεάλ δεν τα πήγαινε καλά στο πρωτάθλημα και ούτε ο Ανέλκα. Ήταν εκτός ομάδας, αλλά έπρεπε να παίξει στον ημιτελικό, και τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο αγώνα έπαιξε πολύ καλά, σκοράροντας κρίσιμα γκολ που οδήγησαν την πρόκριση στην ομάδα μας», είπε ο Γάλλος πρώην σταρ των Μαδριλένων.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version