Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τους πόρωσε ο Αντσελότι – Η ατάκα… φωτιά πριν την «μάχη» με την Μπάγερν!
Ρεάλ Μαδρίτης

Τους πόρωσε ο Αντσελότι – Η ατάκα… φωτιά πριν την «μάχη» με την Μπάγερν!

Ο Κάρλο Αντσελότι φρόντισε να τονώσει το ηθικό και την ψυχολογία των παικτών του, λίγες ώρες πριν το ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου!

30.04.2024 | 17:26

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει κάθε χρονιά με μοναδικό στόχο την κατάκτηση όλων των τίτλων, αυτό είναι το DNA του συλλόγου και δεν το «επιλέγει». Δεν νοείται να αγωνίζεται κάποιος στη Ρεάλ και να μην λέει πως στοχεύει στην κατάκτηση του Champions League, σε όποια κατάσταση και αν είναι ο σύλλογος…

Την φετινή σεζόν, αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν ξεγράψει τους Μαδριλένους, ειδικά στα ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αντσελότι και οι παίκτες του όμως απέδειξαν πως η Ρεάλ… μιλάει στους αγωνιστικούς χώρους.

Πλέον στους «4» η Ρεάλ θα πρέπει να πετάξει εκτός έναν ακόμα σπουδαίο αντίπαλο και αναφερόμαστε στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Ιταλός κόουτς μετά το τέλος της προπόνησης, έκανε μια ανατριχιαστική και ηγετική ομιλία προς τους παίκτες του, θέλοντας να τους τονώσει το ηθικό.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι ατάκες – φωτιά του Αντσελότι που πόρωσαν τον Βινίσιους και την παρέα του

«Κανείς δεν μας πίστευε! Κανείς δεν πίστευε πως θα φτάσουμε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. Μας είχαν διαγράψει, εμάς, τη Ρεάλ Μαδρίτης! Πάμε να τους δείξουμε…», ήταν τα λόγια του Αντσελότι σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ!

Μένει να δούμε τα αποτελέσματα, αρχής γενομένης από την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στους Βαυαρούς στο Μόναχο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version