Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τζέιμι Βάρντι: Ο ζωντανός θρύλος της Λέστερ «διψάει» για Premier League!
Λέστερ

Τζέιμι Βάρντι: Ο ζωντανός θρύλος της Λέστερ «διψάει» για Premier League!

Η σημαία της Λέστερ, ο αρχηγός της, ο ηγέτης της, ο Τζέιμι Βάρντι, δεν θέλει ακόμα να αποχωρήσει από την αγαπημένη του ομάδα.

30.04.2024 | 19:31

Η Λέστερ επιστρέφει τη νέα σεζόν στην Premier League, μετά από απουσία ενός έτους, καθώς η πρωτοπόρος της Championship έφυγε νικήτρια από την έδρα της Πρέστον με 3-0 και εξασφάλισε την πρώτη θέση και την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 37χρονος Άγγλος φορ έφθασε φέτος τα 20 γκολ, σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (Championship, κύπελλο και carabao cup) και ξεκαθάρισε πως θα είναι στο δυναμικό των «αλεπούδων» και την επόμενη σεζόν: «Αξίζαμε τον τίτλο και την πρωτιά. Δεν σκέφτομαι ν’ αποσυρθώ και θα είμαι στην ομάδα και τη νέα σεζόν στην Premier League.»

Ο Βάρντι στα 37 του συμπλήρωσε 12 χρόνια στην ομάδα της Λέστερ. Με τις «αλεπούδες» έχει μετρήσει 463 συμμετοχές στις οποίες έχει σκοράρει 190 φορές, ενώ 66 φορές έχει μοιράσει ασίστ. Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και η μεγάλη του επιθυμία θα ήταν να ανανεωθεί γι’ ακόμη έναν χρόνο. Ώστε να επιστρέψει με την αγαπημένη του ομάδα στα μεγάλα σαλόνια της Αγγλίας.

Θυμίζουμε ότι το 2016 γράφτηκε ιστορία για τη Λέστερ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο ανά τα χρόνια που συγκρίθηκε με το Euro 1992 που κατέκτησε η Δανία και φυσικά το Euro 2004 που σηκώσαμε στην Πορτογαλία. Ο Βάρντι από πλευράς του έχει ζήσει τα πάντα με τη Λέστερ και δεν θέλει ακόμα να αποχωρήσει τόσο από τον σύλλογο όσο και από την ενεργό δράση.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version