Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανοίγει ο δρόμος για νέο «κανόνι» στην Άρσεναλ – Στη «μαύρη» λίστα ο επιθετικός της
Άρσεναλ

Ανοίγει ο δρόμος για νέο «κανόνι» στην Άρσεναλ – Στη «μαύρη» λίστα ο επιθετικός της

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει πάρει τις αποφάσεις του για το καλοκαίρι και στο πρότζεκτ του δεν χωρά ο Γκάμπριελ Ζεσούς.

01.05.2024 | 11:06

To μεταγραφικό ρεπορτάζ της Άρσεναλ «τρέχει» με την ίδια ταχύτητα που προχωρά η ομάδα του Αρτέτα και στο αγωνιστικό. Οι «Κανονιέρηδες» βρίσκονται σε φουλ εγρήγορση σε όλα τα μέτωπα. Θέλουν να κλείσουν ιδανικά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, παράλληλα όμως «μαγειρεύουν» από τώρα και για το καλοκαίρι στοχεύοντας στο να γίνουν καλύτεροι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως αναφέρεται, ο Μίκελ Αρτέτα έχει πάρει ήδη αποφάσεις για το ρόστερ της Άρσεναλ. Για το ποιοι παίκτες θέλει να παραμείνουν στην ομάδα και ποιοι να αποχωρήσουν. Τα ρεπορτάζ φανερώνουν πως το καλοκαίρι η λονδρέζικη ομάδα θα δώσει έμφαση στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Πιθανότατα να μην αλλάξουν άλλα κομμάτια της ενδεκάδας καθώς ακόμη και μέχρι… χθες φευγάτος Ζορζίνιο κερδίζει πόντους παραμονής.

Διάβασε επίσης: H Άρσεναλ είναι με αποδείξεις η καλύτερη ομάδα στη φετινή Premier League (stats)

Βάζει στην μεταγραφική λίστα τον Γκάμπριελ Ζεσούς η Άρσεναλ

Το βάρος πέφτει στην απόκτηση ικανού κεντρικού επιθετικού. Ο Αρτέτα σύμφωνα με την Athletic αναζητά τον ποδοσφαιριστή που θα τοποθετηθεί στη κορυφή της επίθεσης και θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας στην επόμενη σεζόν. Αυτός που θα δώσει λύση και θα φέρει το… εύκολο γκολ στην Άρσεναλ. Για τον λόγο αυτό έχει ζητήσει από τη διοίκηση την αποχώρηση του Γκάμπριελ Ζεσούς. Θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στην ομάδα και πως έχει έρθει η ώρα οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν.

Ο Ζεσούς ολοκληρώνει αισίως τη 2η σεζόν του στην Άρσεναλ. Μια σεζόν που τον βρίσκει ως δεύτερη επιλογή, στον πάγκο της ομάδας του. Οι συχνοί μικροτραυματισμοί και οι… χλιαρές του εμφανίσεις δεν επιτρέπουν στον Αρτέτα να κάνει διαφορετικές σκέψεις. Θέλει έναν φορ με πάθος και τσαγανό. Με ποιότητα και σωστά τελειώματα των φάσεων.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version