Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Ρόμα απειλεί να γκρεμίσει το αήττητο της Λέβερκούζεν
Europa League

H Ρόμα απειλεί να γκρεμίσει το αήττητο της Λέβερκούζεν

Η Ρόμα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι και θέλει και μπορεί να βάλει δύσκολα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

01.05.2024 | 12:39

Ο Ντε Ρόσι και η Ρόμα μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση! Την Πέμπτη (2/5 22:00) το Ολίμπικο της Ρώμης φιλοξενεί μια σπουδαία αναμέτρηση. Οι «Τζιαλορόσι» υποδέχονται στην έδρα τους την μαγική Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. Τους φετινούς πρωταθλητές Γερμανίας και αήττητους σε όλες τις διοργανώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Ιταλοί θέλουν όσο τίποτα να βρεθούν στον τελικό του Europa League όμως για να βρεθούν ως εκεί θα πρέπει να ξεπεράσουν τα όριά τους. Να πετάξουν έξω μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της χρονιάς. Ένα σύνολο που δεν ξέρει τι σημαίνει αποτυχία. Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έχει μια τεράστια πρόκληση μπροστά του. Θέλει να πετύχει με την ομάδα του και να γράψει τη δική του ιστορία ως προπονητής.

Διάβασε επίσης: O Λούκα Μόντρις διέλυσε ρεκόρ της Ρεάλ που κατείχε ο θρυλικός Πούσκας

Ντιμπάλα και Λουκάκου υπόσχονται να κάνουν δύσκολη τη ζωή της Λεβερκούζεν

Το πρώτο αποφασιστικό βήμα θα πρέπει να γίνει την Πέμπτη. Η Ρόμα με όλα της τα όπλα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για τη νίκη. Με οδηγούς τους Ντιμπάλα και Λουκάκου θέλει να παραβιάσει την εστία της Λεβερκούζεν. Στο απέναντι στρατόπεδο, οι «Ασπιρίνες» πηγαίνουν στην Αιώνια Πόλη με την αυτοπεποίθηση στον… Θεό και με τη σειρά τους θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα.

Στα χέρια του Ντανιέλε Ντε Ρόσι η Ρόμα έχει αλλάξει άρδην προς το καλύτερο. Ο Ιταλός ήρθε και μεταλαμπάδευσε το πάθος που έλειπε στους Ρωμαίους επί ημερών Μουρίνιο. Το μάτι των παικτών της Ρόμα γυαλίζει γι’ αυτό και η Λεβερκούζεν έχει κάθε λόγο να ανησυχεί. Να μην πιστεύει πως θα περάσει εύκολα στο Ολίμπικο και πως το αήττητο κινδυνεύει άμεσα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version