Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η ιστορική Πάρμα ΞΑΝΑ στη Serie A!
Ιταλία

Η ιστορική Πάρμα ΞΑΝΑ στη Serie A!

Με το 1-1 στο Μπάρι απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, η Πάρμα εξασφάλισε την επάνοδό της στη Serie A!

01.05.2024 | 21:58

Η Πάρμα του Φάμπιο Πέκια πέτυχε την απευθείας άνοδο δύο στροφές πριν από το φινάλε της Serie B Ιταλίας! Επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου, εκεί που ανήκει δηλαδή. Οι «τζιαλομπλού» άξιζαν και με το παραπάνω την πολυπόθητη αυτή επάνοδο. Και με το 1-1 στην έδρα της Μπάρι «αγκάλιασε» τον στόχο της αυτό.

Στο 50′ ο Μπονί είχε ανοίξει το σκορ, με τον Ντι Τσέζαρε να ισοφαρίζει στο 68ο λεπτό και η κατάσταση έληξε ως είχε. Η Πάρμα πανηγυρίζει απόψε και ευελπιστεί να επιστρέψει ώστε να μείνει στο καμπιονάτο.

Μετά από 36 αγωνιστικές στη Β’ Ιταλίας, η πρωτοπόρος Πάρμα έφτασε στους 74 βαθμούς ούσα στο +3 από τη δεύτερη θέση όπου βρίσκεται η Κόμο. Στους 67 βαθμούς η τρίτη Βενέτσια. Να αναφέρουμε ότι στη Serie B οι δυο πρώτοι ανεβαίνουν απευθείας. Οι θέσεις 3-4 οδηγούν στα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου, ενώ οι θέσεις 5-8 στα προημιτελικά. Ώστε μία ομάδα ακόμα να οδηγηθεί στην πρώτη κατηγορία της σεζόν 2024-25.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version