Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Τσέλσι

O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!

Η Τσέλσι όλα δείχνουν πως θα έχει καινούργιο προπονητή του χρόνου, και ο Αντόνιο Κόντε επιθυμεί να επιστρέψει στον «Μπλε» πάγκο.

01.05.2024 | 22:29

Η Τσέλσι φαίνεται πως είναι έτοιμη να απολύσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μετά το τέλος της σεζόν και ήδη ψάχνει τον επόμενο τεχνικό της. Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί, όπως αυτό του Αμορίμ και αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν, και πλέον φαίνεται πως στην… κουβέντα μπαίνει και πρώην «Μπλε», Αντόνιο Κόντε.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του «Calcio Mercato» μέσω του «Sport Witness», ο 54χρονος ήρθε σε επαφή με την Τσέλσι και έκανε γνωστή την επιθυμία του να επιστρέψει στους «Μπλε»εξέφρασε προληπτικά το ενδιαφέρον του να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του, με σκοπό να τους επαναφέρει στην κορυφή.

Ο Κόντε επιθυμεί να κάτσει και πάλι στον πάγκο της Τσέλσι

Την τελική απόφαση για τον νέο προπονητή θα την πάρει φυσικά ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, ο οποίος μέχρι τώρα φαίνεται πως δείχνει μία προτίμηση σε πιο ήρεμες προσωπικότητες, αφού έδιωξε τον Τούχελ για τον Ποτσετίνο, και έτσι μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρηθεί η επιστροφή του Κόντε.

Θυμίζουμε πως ο Κόντε ανέλαβε την Τσέλσι το 2016 και κατέκτησε την πρώτη του χρονιά την Premier League και την επόμενη σεζόν πανηγύρισε το Κύπελλο Αγγλίας. Όμως, δεν μπόρεσε να βγάλει την ομάδα στο UEFA Champions League και έτσι αποχώρησε από την ομάδα. Βέβαια, μετά από λίγα χρόνια επέστρεψε στο αγγλικό ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Τότεναμ, ενώ είχε και ένα πέρασμα από την Ίντερ, με την οποία πανηγύρισε τη Serie A.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι: «Τελειώνει» τον Ποτσετίνο – Σε συζητήσεις με τον πρώτο της στόχο!

Στα μάτια του FourFourTwo, η θητεία του Ποκετίνο μοιάζει επισφαλής μετά από μια δύσκολη πρώτη σεζόν, που επιδεινώθηκε από τη χλιαρή υποδοχή των πιστών της Τσέλσι, δεδομένης της προηγούμενης συνεργασίας του με την Τότεναμ. Ως εκ τούτου, ο Κόντε αναδεικνύεται ως λογικός διάδοχος, με απήχηση στους οπαδούς λόγω της προηγούμενης επιτυχίας του στο Στάμφορντ Μπριτζ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version