Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!

Ήδη τη φιέστα της ενόψει της επικείμενης κατάκτησης του πρωταθλήματος ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης.

01.05.2024 | 23:16

Έναν χρόνο αποχή από τον θρόνο της πρωταθλήτριας Ισπανίας έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά φέτος όπως όλα δείχνουν θα το σηκώσει. Τέτοια θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται. Με τη «βασίλισσα» να ετοιμάζεται για την κατάκτηση του 36ου πρωταθλήματος της ένδοξης ιστορίας της. Μάλιστα, μπορεί κι από το Μεγάλο Σάββατο να πανηγυρίσει το τρόπαιο, υπό προϋποθέσεις.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ είναι στο +11 από τη δεύτερη, Μπαρτσελόνα με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της φετινής La Liga. Το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται την Κάντιθ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σε ένα θεωρητικά άνετο παιχνίδι. Παράλληλα, η Μπάρτσα δεν φεύγει από την Καταλονία, αλλά πάει μέχρι το «Μοντιλιβί» για να παίξει ενάντια στη Χιρόνα, τη φετινή τεράστια έκπληξη της ισπανικής λίγκας.

Πιστεύει στη Χιρόνα η Ρεάλ

Αν η Μπαρτσελόνα νικήσει τη Χιρόνα, τότε θα διατηρηθεί το χάσμα των έντεκα βαθμών με τέσσερις «στροφές» ως το τέλος. Ωστόσο, όπως ακούγεται στη Μαδρίτη, ήδη στήνεται τρελό σκηνικό στην πλατεία με το σιντριβάνι της Κυβέλης, εκεί που το πούλμαν της ομάδας ξεκινά την περιοδεία του για τους πανηγυρισμούς. Η Ρεάλ ελπίζει λοιπόν σε γκέλα της Μπαρτσελόνα σε συνδυασμό με δική της νίκη ώστε να ξεμπερδέψει και μαθηματικά με το πρωτάθλημα προτού υποδεχτεί την Τρίτη του Πάσχα την Μπάγερν Μονάχου στη ρεβάνς του 2-2.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version