Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνουν… ουρά για τον Τιάγκο Σίλβα οι ομάδες: Και αυτός τις παίζει στα δάχτυλά του!
Κόσμος

Κάνουν… ουρά για τον Τιάγκο Σίλβα οι ομάδες: Και αυτός τις παίζει στα δάχτυλά του!

Ο Τιάγκο Σίλβα φαίνεται πως έχει στα χέρια του πολλές και διαφορετικές προτάσεις από ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον.

01.05.2024 | 20:09

Ο Τιάγκο Σίλβα προ ημερών έκανε γνωστό ότι πρόκειται να αποχωρήσει από την Τσέλσι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο Βραζιλιάνος στόπερ με τους Λονδρέζους έζησε μεγάλες στιγμές. Σπουδαίες νύχτες, αλλά και δύσκολα βράδια. Ένα από τα τελευταία που θα έχει να θυμάται είναι η εκτός έδρας ήττα από την Άρσεναλ με σκορ 5-0 που είναι και η πιο βαριά για τους «μπλε» του Λονδίνου ever.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει βγει στη… γύρα για την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Αυτή, όπως φαίνεται θα είναι κάποια από το πρωτάθλημα της ιδιαίτερης πατρίδας του. Δηλαδή της Βραζιλίας. Όμως, για την ώρα τίποτα και κανένας δεν είναι σίγουρος για την απόφασή του.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ: Όλοι έπαθαν πλάκα με την κάθετη του Τόνι Κρόος στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου!

Ο Τιάγκο Σίλβα δέχεται ισχυρές πιέσεις από πολλούς συλλόγους. Μερικοί εξ αυτών είναι στην Ευρώπη. Οπότε είναι λογικό να θέλει χρόνο, ώστε να σκεφτεί ποια θα είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον και την καριέρα του. Αλλά και φυσικά για την οικογένειά του, αφού παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Οπότε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι και επίσημα γνωστή απόφασή του, όπου δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία πριν κλείσει την σπουδαία καριέρα του! Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, όπου πολύ δύσκολα πέφτει έξω!

Τιάγκο Σίλβα: Μία ομάδα είναι ήδη ένα κλικ πιο… μέσα στην καρδιά του!

Η Φλουμινένσε είναι μία από εκείνες τις ομάδες που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Τιάγκο Σίλβα. Και αυτή είναι που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η συγκεκριμένη ομάδα έκανε επίσημη κρούση στον Βραζιλιάνο στόπερ και περιμένει από εκείνον είτε να την αποδεχτεί, είτε να την απορρίψει. Αυτό, όμως, δεν αποκλείεται να πάρει λίγο καιρό, αφού ο ταλαντούχος αμυντικός θέλει να ακούσει και άλλες προτάσεις για να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version