Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ: Κανένα «ευχαριστώ» στον Κλοπ – Ακυρώνει το αντίο λόγω… αποτυχίας!
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Κανένα «ευχαριστώ» στον Κλοπ – Ακυρώνει το αντίο λόγω… αποτυχίας!

Αγγλικό Μέσο αποκαλύπτει την πρόθεση της Λίβερπουλ... να μην «αποχαιρετήσει» όπως πρέπει τον Κλοπ!

01.05.2024 | 17:13

Η Λίβερπουλ περνάει δύσκολες εβδομάδες καθώς μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να χάσει όλους τους διαθέσιμους τίτλους, με τον Κλοπ να έχει χάσει τα αποδυτήρια και να υπάρχει μεγάλη ένταση και εσωστρέφεια στον σύλλογο.

Σίγουρα δεν θα ήταν το “αντίο” που περίμεναν όλοι για τον Γιούργκεν Κλοπ. Και ο ίδιος σίγουρα θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στο Άνφιλντ με έναν τίτλο και όνειρο όλων ήταν να αποχωρήσει ως πρωταθλητής της Premier League.

Μετά τα τελευταία γεγονότα όμως, έχουν αλλάξει τα πάντα και όλα δείχνουν πως οι reds δεν θα “σεβαστούν” τον Γερμανό προπονητή, όπως του αρμόζει.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα πάντα με την Daily Express, η Λίβερπουλ αποφάσισε να μην κάνει κάποια… τελετή ή κάποια παρέλαση για το «αντίο» στον Γιούργκεν Κλοπ και θα αποχωρήσει με μια απαλή συνέντευξη Τύπου…

Η Λίβερπουλ έχει κόψει κάθε κουβέντα για παρέλαση στο τέλος της σεζόν με τις ελπίδες της για τον αποχαιρετισμό του Γιούργκεν Κλοπ, συμπεριλαμβανομένου ενός τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, να φαίνεται απίθανη….

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version