Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
MLS

Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»

Ο Ολιβιέ Ζιρού περιμένει το τέλος της σεζόν ώστε να μαζέψει τις βαλίτσες του με σκοπό να διασχίσει τον Ατλαντικό.

01.05.2024 | 22:21

Εκατό τα εκατό ο Ολιβιέ Ζιρού θα παίζει στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα τη νέα σεζόν, ως ελεύθερος από τη Μίλαν. Άλλος ένας που το επιβεβαίωσε αυτό είναι ο Ντιντιέ Ντεσάν. Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής του ομάδας έκανε κι αυτός με τη σειρά του γνωστό ότι ο 37χρονος επιθετικός έχει κλείσει στο MLS.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Λος Άντζελες θα είναι η νέα ομάδα του άσου της Μίλαν ο οποίος στη δύση της καριέρας του θα δοκιμάσει την τύχη του στις ΗΠΑ. Εκεί θα συναντήσει τον συμπατριώτη του, τον Ούγκο Γιορίς, ενώ θα υπογράψει ως το 2025. Να σημειώσουμε ότι στην εν λόγω ομάδα τελείωσε τη λαμπρή του καριέρα ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Ο Ντεσάν παράλληλα θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η απόφαση του Ζιρού δεν επηρεάζει τη γνώμη του αναφορικά με το επερχόμενο Εuro. Με απλά λόγια, αν θελήσει να τον καλέσει για το τουρνουά της Γερμανίας, θα το κάνει. «Θέλει να συνεχίσει την καριέρα του με λιγότερες προσδοκίες σε σχέση με την Ευρώπη, αλλά αυτό δεν αλλάζει τις επιλογές μου άμεσα.»




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version