Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To μεγαλείο της κάθετης του Κρόος φαίνεται σε δύο φωτογραφίες! (pics)
Champions League

To μεγαλείο της κάθετης του Κρόος φαίνεται σε δύο φωτογραφίες! (pics)

Ο Τόνι Κρόος έδειξε γι' ακόμη μία φορά πόσο σημαντικός και πόσο καθοριστικός ήταν και παραμένει για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

01.05.2024 | 01:34

Ο Τόνι Κρόος είναι σαν το καλό κρασί. Όσο πιο πολύ περνάει ο καιρός τόσο πιο ποιοτικός, τόσο πιο ουσιαστικός είναι στις κινήσεις του. Στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένας πραγματικός μαέστρος για την ισπανική ομάδα που είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη και χαρούμενη που τον έχει στις τάξεις της. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι σχεδόν κάθε καλοκαίρι τον… παρακαλάει, ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της.

Ο Τόνι Κρόος δεν σημείωσε κάποιο γκολ στο εκτός έδρας ματς της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό. Ωστόσο, ήταν πρωταγωνιστής της «βασίλισσας» και αυτό γιατί έδωσε μία απίθανη ασίστ στον Βινίσιους Τζούνιορ, ώστε ο Βραζιλιάνος να ανοίξει το σκορ για το 1-0.

Ο Γερμανός με το χέρι του και πριν δώσει την πάσα, έκανε… νόημα στον συμπαίκτη του για το που πρέπει να κινηθεί και το που πρέπει να περιμένει την μπάλα. Όπως και συνέβη με τον Βινίσιους να υποκλίνεται στο μεγαλείο του!

H κίνηση που κάνει ο Τόνι Κρόος για το που θα στείλει την μπάλα στον Βινίσιους Τζούνιορ:

Η αποθέωση του Βραζιλιάνου στον Τόνι Κρόος:




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version