Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Μπάγερν Μονάχου

Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου

«Ναυάγιο» με Ράνγκνικ για Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί ξανά στην αγορά για την αναζήτηση του νέου τους προπονητή.

02.05.2024 | 11:18

Χθες τα γερμανικά ΜΜΕ διέρρεαν πως Μπάγερν Μονάχου και Ράλφ Ράνγκνικ ήταν σε οριστική συμφωνία. Πως ο Γερμανός τεχνικός θα ήταν αυτός που θα διαδεχόταν τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο των Βαυαρών. Σήμερα, η BILD φέρνει… τούμπα το σενάριο αποκαλύπτοντας πως ο 65χρονος αρνήθηκε την προσφορά της Μπάγερν και θα παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής Αυστρίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Για την ώρα δεν έχει βγει στην επιφάνεια ο λόγος της άρνησης του Ράνγκνικ. Το αποτέλεσμα όμως είναι πως η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει να αναζητά τον νέο της προπονητή. Αυτόν που θα πάρει τη θέση του Τόμας Τούχελ και θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ομάδα στη κορυφή του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Διάβασε επίσης: O Κέιν δηλώνει έτοιμος για νίκη της Μπάγερν μέσα στο Μπερναμπέου

Βγαίνει ξανά στην αγορά η Μπάγερν και ψάχνει

Η διοίκηση της βαυαρικής ομάδας καλείται να ψάξει εκ νέου. Να ξεσκονίσει τη λίστα με τους υποψήφιους και να πάει πάλι από την αρχή. Οι επιλογές δεν είναι πολλές όμως στο Μόναχο θέλουν να πιστεύουν πως η λύση θα βρεθεί πριν το φινάλε της τρέχουσας σεζόν. Με τα τωρινά δεδομένα πάντως δεν μοιάζει απίθανο να δούμε τον Τούχελ να παραμένει στο τιμόνι της γερμανικής ομάδας.

Είναι γνωστό πως χιλιάδες φίλοι της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές με στόχο να πείσουν τον Γερμανό να συνεχίσει στη θέση του. Για την ώρα πάντως δεν έχει αλλάξει κάτι. Μπάγερν Μονάχου και Τόμας Τούχελ έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους με το τέλος της σεζόν. Βέβαια και στην Μπαρτσελόνα το ίδιο είχε ειπωθεί όμως τελικά ο Τσάβι συνεχίζει και του χρόνου στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version