Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Τότεναμ

H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι

Τρεις ποδοσφαιριστές που αν έρθουν στην Τότεναμ της προσφέρουν σημαντικές λύσεις σε όλες τις γραμμές.

02.05.2024 | 11:47

Όσο ζουν… ελπίζουν στην Τότεναμ! Η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται λίγες στροφές πριν το φινάλε της σεζόν και είναι μέσα στον στόχο. Τα «Σπιρούνια» παλεύουν να κατακτήσουν την 4η θέση της βαθμολογίας της Premier League και να βρεθούν του χρόνου στους ομίλους του Champions League. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε μειονεκτική θέση όμως δεν μπορούν παρά να πιστεύουν στην ανατροπή του σκηνικού και το προσπέρασμα επί της Άστον Βίλα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Πέντε αγώνες απομένουν για την Τότεναμ, τρεις για την Άστον Βίλα με τους «Χωριάτες» με 35 αγώνες να βρίσκονται στο +7 από την άμεση αντίπαλο τους. Παράλληλα με το αγωνιστικό και το άγχος για το αν θα επιτευχθεί ο στόχος, στην Τότεναμ κινούνται έντονα και στα μεταγραφικά. Ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Ποστέκογλου έχει σημαδέψει τους παίκτες που θέλει για την επόμενη χρονιά. Τους έχει υποδείξει στη διοίκηση και αυτή προχωρά ακάθεκτη για να τους αποκτήσει.

Διάβασε επίσης: Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League

Όλα για τον Χιμένεζ της Φέγενορντ από τα «Σπιρούνια»

Το ρεπορτάζ της βρετανικής Telegraph αποκαλύπτει τους τρεις παίκτες που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Τότεναμ. Σαντιάγκο Χιμένεζ της Φέγενορντ, Κόνορ Γκάλαχερ της Τσέλσι και Λόιντ Κέλι της Μπόρνμουθ. Ο πρώτος αποτελεί βασικό στόχο των Λονδρέζων εδώ και μήνες. Με το φινάλε της σεζόν στην Ολλανδία, ο Χιμένεζ δεδομένα ετοιμάζει βαλίτσες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Μεξικανός επιθετικός μετά από μια οργιώδη χρονιά αναμένεται να πουληθεί από τη Φέγενορντ και να βρεθεί στο επόμενο επίπεδο. Η Τότεναμ τον θέλει πολύ όμως για να τον αποκτήσει θα πρέπει να επικρατήσει στον ανταγωνισμό.

Δεύτερος στη λίστα του Ποστέκογλου ο Κόνορ Γκάλαχερ της Τσέλσι. Ένας ποδοσφαιριστής που παρακολουθείται σταθερά από τον Ελληνοαυστραλό τεχνικό. Ο Γκάλαχερ δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αλλάξει ξανά ποδοσφαιρική γειτονιά στο Λονδίνο. Τέλος η Τότεναμ έχει βάλει στο στόχαστρο της και τον στόπερ της Μπόρνμουθ, Λόιντ Κέλι. Ο συγκεκριμένος ολοκληρώνει μια εξαιρετική σεζόν με τα «Κεράσια» και αποχωρεί το καλοκαίρι από εκεί ως ελεύθερος!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version