Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» τον στόχο της Μπαρτσελόνα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα έχουν τον ίδιο παίκτη στο «μπλοκάκι» τους, όμως οι Μαδριλένοι φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα για την απόκτησή του.

02.05.2024 | 20:55

Η Ρίβερ Πλέιτ εδώ και αρκετά χρόνια είναι η ομάδα που… παράγει τα αργεντίνικα ταλέντα και φαίνεται πως το έκανε ξανά. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως και η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρονται για τον Φράνκο Μασταντουόνο, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να φαίνεται πως έχει το προβάδισμα για την υπογραφή του αυτή τη στιγμή.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 16χρονος παίζει ήδη στην ανδρική ομάδα της Ρίβερ και έχει καταφέρει να σκοράρει δύο φορές φέτος. Όπως είναι λογικό, οι μεγάλες του εμφανίσεις έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και ο νεαρός θεωρείται το μέλλον του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Βέβαια, δε θα είναι εύκολη η υπογραφή του καθώς η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του φτάνει τα 45 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στις τελευταίες δέκα μέρες το ποσό αυτό γίνεται 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα «τσεκάρουν» τον Μασταντουόνο

Σύμφωνα με το «SPORT», η Ρεάλ έχει προβάδισμα… στην κούρσα για την υπογραφή του Μασταντουόνο, έχοντας ήδη συναντηθεί δύο φορές με τους ανθρώπους της Ρίβερ Πλέιτ. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση. Φυσικά, μία τέτοια μεταγραφή είναι μέσα στην τακτική που ακολουθεί η Ρεάλ τα τελευταία χρόνια, η οποία αποκτάει νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε να έχει ανταγωνιστική ομάδα και στο παρόν και στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς

Παρ’ όλα αυτά, το κατά πόσο η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να επενδύσει σημαντικά σε έναν παίκτη με περιορισμένη εμπειρία μένει να φανεί. Ωστόσο, έχει δείξει μια τάση για τέτοια ρίσκα στο παρελθόν, αποκομίζοντας καρπούς με υπογραφές όπως ο Βινίσιους Τζούνιορ και ο Ροντρίγκο. Η Μπαρτσελόνα, επίσης, τρέφει ενδιαφέρον για τον Μασταντουόνο, αλλά οι οικονομικοί της περιορισμοί μπορεί να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ της Ρεάλ σε αυτή τη μεταγραφική «μάχη».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version