Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Μπάγερν Μονάχου

Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει να αναζητά τον επόμενο προπονητή της! Οι συνεχόμενες αρνήσεις φέρνουν ξανά ορατό το σενάριο παραμονής του Τούχελ.

02.05.2024 | 13:29

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου… σε αδιέξοδο! Πριν από περίπου έναν μήνα οι Βαυαροί ανακοίνωσαν πως στο φινάλε της σεζόν θα χωρίσουν τους δρόμους τους με τον νυν τεχνικό της ομάδας, Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός προπονητής θα αποχωρήσει μόλις τελειώσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της Μπάγερν και θα αναζητήσει τον νέο σταθμό της προπονητικής του καριέρας. Μπορεί και όχι!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου αναζητούν τον διάδοχο του Τούχελ. Αυτόν που θα κάτσει στον πάγκο και θα εμπνεύσει τους παίκτες χαράζοντας μαζί τους την νέα εποχή. Τη δημιουργία της ομάδας που θα κυριαρχήσει του χρόνου στη Γερμανία και θα επιστρέψει στην κορυφή της Bundesliga.

Διάβασε επίσης: Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου

Οι τρεις προπονητές που έχουν απορρίψει την Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν έχει χτυπήσει πολλές… πόρτες όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει πουθενά ανταπόκριση. Το πρώτο ηχηρό όχι ήρθε από τον Τσάμπι Αλόνσο με τον Βάσκο τεχνικό να ανακοινώνει την παραμονή του στην πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν για άλλη μια σεζόν. Δεύτερος  στη σειρά που αρνήθηκε την πρόταση της Μπάγερν ήταν ο παλιός της γνώριμος, Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο Γερμανός με τη σειρά του ανακοίνωσε την παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας και μετά το τέλος του προσεχούς EURO2024.

Τέλος, σήμερα ήρθε ο Ραλφ Ράνγκνικ να προκαλέσει κατήφεια στις τάξεις του γερμανικού συλλόγου. Είπε και εκείνος το δικό του όχι αποφασίζοντας πως το προπονητικό του παρόν και μέλλον ανήκουν στην Εθνική Αυστρίας. Όλες αυτές οι αρνήσεις ανοιχτή τη θέση του τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου. Δεν θα κάνει σε κανέναν πλέον εντύπωση αν οι Βαυαροί συνεχίσουν με τον Τόμας Τούχελ και την νέα σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version