Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Ρεάλ Μαδρίτης

Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!

Ο Βινίσιους Τζούνιορ ήταν ξανά... μαγικός για τη Ρεάλ και πέτυχε και τα δύο γκολ στο ντέρμπι με την Μπάγερν, με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει μόνο τα καλύτερα να πει για τον παίκτη του.

02.05.2024 | 23:13

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει φέτος να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και να κατακτήσει ξανά το UEFA Champions League. Η «Βασίλισσα» κληρώθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης με την Μπάγερν Μονάχου και οι δύο ομάδες ήδη αναμετρήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το παιχνίδι στο Αλιάνζ Αρένα ήρθε ισόπαλο με 2-2. Η ομάδα του Ιταλού προπονητή κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Βινίσιους, ο οποίος σκόραρε με όμορφο πλασέ, μετά την εκπληκτική ασίστ που έβγαλε ο Τόνι Κρόος, με μπαλιά… μισού γηπέδου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση, και στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε λίγα λεπτά έκαναν την ολική ανατροπή με τους Σανέ και Κέιν. Όμως, ο Βινίσιους βρήκε ξανά δίχτυα για τους «Λος Μπλάνκος» και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο Αντσελότι γνωρίζει πως ο Βινίσιους δεν… φοβάται να τελειώνει τις φάσεις

Σύμφωνα με το «The Athletic», ο Αντσελότι μίλησε για τον Βινίσιους και είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τον επιθετικό του. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως ο Βινίσιους γνωρίζει πως να κινείται χωρίς την μπάλα και να κάνει κινήσεις στις πλάτες των αντιπάλων. Ακόμη, υπογράμμισε ότι πλέον έχει… κρύο αίμα όταν βρίσκεται μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Τώρα έχει μάθει να κινείται καλά χωρίς την μπάλα, να κάνει κινήσεις στην πλάτη των αντιπάλων. Και μετά έχει πολύ… κρύο αίμα μπροστά από τις εστίες των αντιπάλων».

Διαβάστε επίσης: O Βινίσιους μόλις έκανε το 2-2 τα… έδειξε στον κόσμο της Μπάγερν Μονάχου! (vid)

Στην ουσία, ο έπαινος του Αντσελότι υπογραμμίζει την εξέλιξη του Βινίσιους ως ενός πολύπλευρου επιθετικού που δε διαθέτει μόνο ντρίμπλες και ταχύτητα, αλλά επιδεικνύει επίσης τακτική επίγνωση και… τέλεια τελειώματα. Η συμβολή του Βινίσιους είναι καθοριστική και φέτος για τη Ρεάλ, με τον Βραζιλιάνο να είναι από τους κορυφαίους παίκτες της «Βασίλισσας» και να θέλει να την οδηγήσει στο double.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version