Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
Champions League

«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)

Το χάρηκε με τη ψυχή του ο Τζέιμι Κάραχερ! Ο Βρετανός απέκτησε φίλους στη Βεστφαλία και έγινε για λίγο γνήσιος οπαδός της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

02.05.2024 | 12:08

Βραδιά που θα τη θυμάται για πολλά χρόνια ο Τζέιμι Κάραχερ τη χθεσινή! Ο Βρετανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν τηλεσχολιαστής του CBSSports βρέθηκε στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ για να δει από κοντά το Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν. Τον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το φετινό Champions League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Τζέιμι Κάραχερ έκανε τη δουλειά του όμως παράλληλα είχε την ευκαιρία να ζήσει από μέσα τον τρόπο που ζουν οι Βεστφαλοι τα παιχνίδια της ομάδας τους. Με συνθήματα, τρέλα και άπειρη μπύρα. Κάλυψε το ρεπορτάζ της γηπεδούχου ομάδας. Βρέθηκε έξω από το γήπεδο μαζί τους. Στο πέταλο της κερκίδας και στο φινάλε στη Μικτή Ζώνη παίρνοντας δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές του αγώνα.

Διάβασε επίσης: Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League

Η Ντόρτμουντ επικράτησε με 1-0 των πρωταθλητών Γαλλίας! Πήρε το προβάδισμα και πηγαίνει την άλλη εβδομάδα στο Παρίσι διεκδικώντας την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Όσο για τον Κάραχερ, το χάρηκε με την ψυχή του. Όπως ανέφερε και ο ίδιος απέκτησε νέους φίλους. Το χάρηκε και με το παραπάνω πίνοντας αρκετές μπύρες κάτι που φάνηκε…

Ήπιε κάτι παραπάνω ο Τζέιμι Κάραχερ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version