Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι: Οι δύο «Μπλαουγκράνα» που θέλει για να δώσει τον Κβαρατσχέλια!
Νάπολι

Νάπολι: Οι δύο «Μπλαουγκράνα» που θέλει για να δώσει τον Κβαρατσχέλια!

Η Νάπολι γνωρίζει πως η Μπαρτσελόνα τσεκάρει τον Κβαραχτσέλια και θέλει δύο παίκτες για να... σκεφτεί να τον παραχωρήσει.

02.05.2024 | 21:59

Παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα, οι Ισπανοί θέλουν να βελτιώσουν σημαντικά την ομάδα τους για τη νέα σεζόν και έτσι έχουν μεγάλα πλάνα για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που πλησιάζει.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στην κορυφή της λίστας της Μπαρτσελόμα βρίσκεται η απόκτηση ενός παίκτης για την επιθετική γραμμή της ομάδας, κάτι που έχει τονίσει και ο Τσάβι και ο αθλητικός διευθυντής των «Μπλαουγκράνα», Ντέκο. Ένα από τα ονόματα που έχει ξεχωρίσει στους Ισπανούς είναι του Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος αγωνίζεται για τη Νάπολι.

Φυσικά, η απόκτησή του μόνο εύκολη δε θα είναι λόγω των οικονομικών προβλημάτων αλλά και γιατί ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και έτσι δεν… καίγεται να τον παραχωρήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με το «SPORT» δεν αποκλείεται οι Ιταλοί να πειστούν να τον πουλήσουν αν λάβουν χρήματα αλλά και δύο παίκτες.

Η Νάπολι θέλει δύο παίκτες για τον Γεωργιανό

Η Νάπολι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα, τον Φεράν Τόρες και τον Φερμίν Λόπες. Οι «Μπλαουγκράνα» δε βασίζονται σε αυτούς του παίκτες και έτσι θα ήταν ανοιχτοί στην παραχώρησή τους, όμως θα πρέπει και πάλι να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό για να πάρουν το «ναι» από τη Νάπολι.

Από τη μεριά του, ο «Κβάρα» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι για να ανανεώσει το συμβόλαιό του αλλά όλα δείχνουν πως η ομάδα δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του. Έτσι, δεν αποκλείεται να θελήσει να φύγει, κυρίως για να παίξει ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να αγωνιστεί στο UEFA Champions League.

Διαβάστε επίσης: Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης

Ωστόσο, τόσο ο Φερμίν Λόπες όσο και ο Φεράν Τόρες είναι πολύ δύσκολο να δεχτούν να αποχωρήσουν από τους «Μπλαουγκράνα» για να υπογράψουν στη Νάπολι και φαντάζει δύσκολο οι Ιταλοί να καταφέρουν να τους πείσουν, όχι τόσο για τα χρήματα, αλλά για το πρότζεκτ της ομάδας.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version