Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι επίσημες ενδεκάδες του ημιτελικού!
Europa Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι επίσημες ενδεκάδες του ημιτελικού!

Ολυμπιακός και Άστον Βίλα ετοιμάζονται για τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό και έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

02.05.2024 | 20:59

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μία μεγάλη πρόκριση απέναντι στη Φενέρ και έτσι πέρασε στα ημιτελικά του UEFA Conference League. Από την άλλη, η Άστον Βίλα μπόρεσε να επικρατήσει κόντρα στη Λιλ και έτσι κληρώθηκε με τους «Ερυθρόλευκους» για μία θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με ένα 4-3-3. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κάτω από τα τέρματα επέλεξε τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ενώ μπροστά του στην άμυνα θα έχει τους Ροντινέι, Παναγιώτη Ρέτσο, Νταβίντ Κάρμο και Φρανσίσκο Ορτέγκα. Στο κέντρο θα βρίσκεται ο Βιθέντε Ιμπόρα, ο Σαντιάγκο Έσε και ο Τσικίνιο. Στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Κώστας Φορτούνης και Ντάνιελ Ποντένσε, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός και Άστον Βίλα είναι έτοιμοι για τον μεγάλο πρώτο ημιτελικό

Από τη μεριά του, ο Ουνάι Έμερι θα παρατάξει την ομάδα του με ένα 4-4-2. Ο Ρόμπιν Όλσεν θα είναι στην εστία, με τους Μάτι Κας, Κλεμέντ Λενγκλέτ, Εζρί Κόνσα και Λούκας Ντίνιε στην τετράδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Μόργκαν Ρότζερς, ο Τζον ΜακΓκίν, ο Ντούγκλας Λουίς και ο Μούσα Ντιαμπί. Τέλος, στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Όλι Γουάτκινς και Λεόν Μπεϊλί.

Σημειώνεται πως στον πάγκο ο Ολυμπιακός θα έχει μαζί του τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Αθανάσιο Παπαδούλη, Αντρέ Χόρτα, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, Κουίνι, Ζοάο Καρβάλιο, Στέβαν Γιόβετιτς, Ομάρ Ρίτσαρντς και Βασίλη Πρεκατέ.

Η Άστον Βίλα θα έχει τους Τζο Γκαούκι, Ντιέγκο Κάρλος, Πο Τόρες, Νικολό Ζανιόλο, Τζον Ντουράν, Κέιν Κέσλερ-Χάιντεν, Τιμ Ιροεγμπουνάμ, Φίνλει Μουνρόε, Ομάρι Κέλιμαν, Καντάν Γιάνγκ και Τζέιμς Ράιτ.

Διαβάστε επίσης: Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)

Φυσικά, και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη ώστε να πάρουν το προβάδισμα ενόψει του ημιτελικού και αναμένεται να… πέσουν κορμιά και στα 90 λεπτά της μεγάλης αυτής αναμέτρησης.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version