Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Λάτσιο

Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!

Ο Φώτης Ιωαννίδης εξακολουθεί να βρίσκεται στο «μπλοκάκι» της Λάτσιο, με τους Ιταλούς να θέλουν να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους.

03.05.2024 | 13:00

Ο Φώτης Ιωαννίδης διανύει μία καταπληκτική χρονιά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο 24χρονος επιθετικός είναι μόνιμα ο καλύτερος παίκτης του «Τριφυλλιού» ενώ έχει δείξει τις ικανότητές του και με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Έτσι, όπως είναι λογικό, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, που θέλουν να βελτιώσουν την επιθετική τους γραμμή.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μία από τις ομάδες που τον παρακολουθούν… στενά είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία θέλει να τον αποκτήσει για να αντικαταστήσει τον Γιόκερες. Ωστόσο, ακόμη και να μείνει ο επιθετικός της, πάλι επιθυμεί την απόκτηση του Ιωαννίδη. Όμως, την ίδια ώρα και η Λάτσιο έχει «θερμό» ενδιαφέρον για τον Έλληνα στράικερ.

Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport» η Λάτσιο ετοιμάζει τα πλάνα της για το καλοκαίρι και θέλει να βρει τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Ιμόμπιλε, ο οποίος στο τέλος της χρονιάς θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Έτσι, έχει στο «στόχαστρό» της τον Φώτη Ιωαννίδη.

Η Λάτσιο τσεκάρει τον Φώτη Ιωαννίδη

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Καστελάνος θα μείνει, αλλά σαφώς θα χρειαστεί άλλος πρώτος επιθετικός. Ο σύλλογος έχει βάλει στο στόχαστρο τον Φώτη Ιωαννίδη. Τον παρακολουθούν κι άλλες ομάδες και η τιμή του υπολογίζεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ».

Βέβαια, εδώ πρέπει να σημειωθούν δύο πράγματα. Πρώτα, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Ιωαννίδη και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη ώστε να τον «κλειδώσει» για αρκετά χρόνια ακόμα, ενώ θα του κάνει και μεγάλη αύξηση στις απολαβές του. Δεύτερον, αν η ελληνική ομάδα αποφασίσει τελικά να πουλήσει τον Φώτη Ιωαννίδη θα ζητήσει ένα ποσό αρκετά μεγαλύτερο από τα 15 εκατομμύρια που αναφέρονται στο δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης: «Η Σπόρτινγκ βλέπει τον Ιωαννίδη ως τον επόμενο Γιόκερες»

Τέλος, θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ιωαννίδη έχει διάρκεια μέχρι το 2027 και έτσι το «Τριφύλλι» δεν… καίγεται να τον παραχωρήσει, ενώ ακόμη και να μην προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις όπως θα ήθελε, γνωρίζει πως έχει αρκετά χρόνια μπροστά του μέχρι να πρέπει να πάρει μία τελική απόφαση για τον παίκτη.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version