Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Τσέλσι

Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!

Η Τσέλσι ανακοίνωσε και επίσημα πως το καλοκαίρι ο Τιάγκο Σίλβα θα αποχωρήσει και ήδη γνωρίζει τον παίκτη που μπορεί να τον αντικαταστήσει.

03.05.2024 | 12:26

Εν μέσω της χθεσινής συναρπαστικής αναμέτρησης μεταξύ της Τσέλσι και της Τότεναμ, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο προχώρησε σε μία αποκάλυψη, τονίζοντας πως οι «Μπλε» ξέρουν ήδη τον παίκτη που θέλουν για αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Τόσιν Ανταραμπιόγιο, ο οποίος αγωνίζεται στη Φούλαμ, πρόκειται να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Όπως είναι αναμενόμενο, η διαθεσιμότητά του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων συλλόγων της Premier League, λόγω των ικανοτήτων του και της μεγάλης εμπειρίας που έχει στο αγγλικό Πρωτάθλημα, παρά το γεγονός πως είναι μόλις 26 χρονών.

Η Τσέλσι έχει βρει τον… επόμενο Τιάγκο Σίλβα

Το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει ότι η Τσέλσι, μαζί με τη Νιούκαστλ, είναι μεταξύ των συλλόγων που είναι ενδιαφέρονται έντονα για τον παίκτη και θα προσπαθήσει να αποσπάσει την υπογραφή του το καλοκαίρι. Αν και πολλοί σύλλογοι έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον παίκτη για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του, δεν έχουν κατατεθεί ακόμη επίσημες προτάσεις. Ο Ανταραμπιόγιο παίρνει το χρόνο του για να σκεφτεί τις μελλοντικές του επιλογές.

Φυσικά, ο παίκτης θα θέλει αύξηση από τις τωρινές του αποδοχές, ενώ οι συζητήσεις στις διαπραγματεύσεις θα περιστραφούν και γύρω από τις ρήτρες και τα μπόνους. Η Τσέλσι θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, όμως ελπίζει πως το όνομα και το πρότζεκτ του συλλόγου θα τον πείσουν ώστε να μειώσει τα ποσά που ζητάει. Βέβαια, ο ανταγωνισμός για τις υπηρεσίες του Ανταραμπιόγιο είναι έντονος.

Διαβάστε επίσης: Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)

Σύμφωνα με τον τυπικό τρόπο της Τσέλσι, στόχος της είναι να διατηρήσει τους μισθούς στο ελάχιστο, εξασφαλίζοντας παράλληλα κορυφαία ταλέντα. Ως εκ τούτου, η διαδικασία διαπραγμάτευσης θα μπορούσε να είναι μια λεπτή πράξη ισορροπίας. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η πιθανή μεταγραφή υλοποιηθεί, αλλά είναι αναμφίβολα μια ιστορία που αξίζει να παρακολουθείται στενά.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version