Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Τσέλσι

Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!

Η Τσέλσι το καλοκαίρι θα προχωρήσει σε αρκετές αποχωρήσεις και επτά παίκτες αναμένεται πως δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της.

03.05.2024 | 13:20

Η Τσέλσι έχει ένα τεράστιο ρόστερ μετά τις μεταγραφές που έκανε και έτσι αναμένεται να αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες το καλοκαίρι. Μάλιστα, φαίνεται πως επτά παίκτες δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της, είτε λόγω τραυματισμών, είτε επειδή λήγουν τα συμβόλαιά τους, είτε διότι θα παραχωρηθούν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τιάγκο Σίλβα

Ο θρυλικός κεντρικός αμυντικός δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και έτσι θα αποχωρήσει ως ελεύθερος. Φυσικά, ακόμα και τώρα αποτελεί τον… βράχο της άμυνας της Τσέλσι, όμως λόγω ενός τραυματισμού όλα δείχνουν πως θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ίαν Μάατσεν

Ο Μάατσεν είχε ξεκινήσει στην Premier League μόλις μία φορά υπό τις οδηγίες του Ποτσετίνο και έπειτα δόθηκε δανεικός στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο ίδιος θέλει να παραμείνει στη γερμανική ομάδα και φαίνεται πως ο σύλλογος θα πληρώσει τη ρήτρα του, η οποία φτάνει τις 35 εκατομμύρια λίρες.

Κέπα Αριζαμπαλάνγκα

Ο Κέπα είναι η πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία και όταν επιστρέψει από τον δανεισμό του στη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει μόνο έναν χρόνο στο συμβόλαιό του. Με τον Πέτροβιτς να είναι η πρώτη επιλογή του Αργεντινού κόουτς και με τον Σάντσες στον πάγκο, φαντάζει απίθανο ο Κέπα να μην πουληθεί αλλά να αγωνιστεί ξανά με την Τσέλσι.

Χακίμ Ζίγιε

Ο παίκτης αποκτήθηκε το 2020 για περίπου 33 εκατομμύρια λίρες. Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να ξεχωρίσει στην Τσέλσι και με μόνο 4 γκολ στο Πρωτάθλημα όλα δείχνουν πως θα αγωνίζεται του χρόνου στη Γαλατασαράι, με τη ρήτρα του δανεισμού του να φτάνει τις 2.5 εκατομμύρια λίρες.

Αρμάντο Μπρόχα

Ο νεαρός επιθετικός πήγε στη Φούλαμ ως δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αλλά έχει αγωνιστεί μόλις 60 λεπτά. Η Τσέλσι εδώ και καιρό είναι ανοιχτή σε προτάσεις για τον παίκτη και το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν.

Μαλάνγκ Σαρ

Σε τέσσερα χρόνια έχει αγωνιστεί μόλις 8 φορές στο Πρωτάθλημα. Ο Ποτσετίνο στην αρχή της σεζόν σε δηλώσεις του έδειξε πως… δε γνώριζε ποιος ήταν και φέτος δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο 25χρονος θα ψάξει ομάδες για να αποχωρήσει το καλοκαίρι και η Τσέλσι είναι έτοιμη να δεχτεί… κάθε προσφορά.

Ρομέλου Λουκάκου

Ο Λουκάκου έχει κάνει μία αρκετά καλή σεζόν με τη Ρόμα, έχοντας πετύχει 19 γκολ. Η Τσέλσι δεν τον υπολογίζει και ο ίδιος έχει κάνει ξεκάθαρο πως δε θέλει να επιστρέψει στυος «Μπλε». Έτσι, το καλοκαίρι αναμένεται να πουληθεί, με τους Άγγλους να θέλουν περίπου 40 εκατομμύρια λίρες για να πουν το «ναι».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version