Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αλλαγές και αποχωρήσεις για το καλό της Τότεναμ προανήγγειλε ο Ποστέκογλου
Τότεναμ

Αλλαγές και αποχωρήσεις για το καλό της Τότεναμ προανήγγειλε ο Ποστέκογλου

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, επισημαίνει πως πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ομάδα του αν θέλει τρόπαια.

04.05.2024 | 14:09

Η Τότεναμ για ακόμη μια χρονιά μένει χωρίς τίτλο και δεν της έφταιγε ο Χάρι Κέιν… Με τον Άγγελο Ποστέκογλου στον πάγκο της ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, όμως κάπου τα χάλασε. Και πλέον είναι πολύ κοντά στο να μείνει κι εκτός Champions League, σε μια σεζόν που θυμίζουμε ότι δεν υπήρξε Ευρώπη…

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός των «σπερς» επισημαίνει μερικά στοιχεία που καταρτίζουν μια ομάδα η οποία επιζητά διακρίσεις και τρόπαια. «Για έναν σύλλογο όπως η Τότεναμ, όπου κι αν πιστεύεις ότι βρίσκεσαι στον κύκλο ανοικοδόμησης, πρέπει να προσπαθείς να κερδίζεις κάτι κάθε χρόνο. Αυτό είναι μέρος της ευθύνης.

Δεν μπορώ να κάθομαι εδώ και να λέω ότι θα τερματίσουμε τέταρτοι, πέμπτοι, έκτοι και μετά, την τρίτη ή την τέταρτη χρονιά, θα κερδίσουμε κάτι. Δεν είμαι έτσι φτιαγμένος. Θέλω να κερδίζω συνεχώς πράγματα. Ξεκινάμε την επόμενη χρονιά προσπαθώντας να έχουμε επιτυχίες. Αλλά το βασικό πράγμα είναι η ανάπτυξη. Πρέπει να έχουμε ανάπτυξη», ανάφερε αρχικά.

Ο Ποστέκογλου μιλά για αλλαγές…

«Χρειαζόμαστε αλλαγή. Η αλλαγή πρέπει να γίνει. Πρέπει να αλλάξω αυτή την ομάδα, πρέπει να το κάνω. Πρέπει να φτιάξω μια ομάδα που πιστεύω ότι μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρό μας. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις. Θα παίξουμε και θα προπονηθούμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο… αυτό δεν είναι για όλους», είπε επίσης προμηνύοντας και κάμποσες απομακρύνσεις ποδοσφαιριστών.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version