Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αμυντικός της Άρσεναλ έβαλε το γκολ της σεζόν, αλλά δεν… μέτρησε! (vid)
Video Hμέρας

Αμυντικός της Άρσεναλ έβαλε το γκολ της σεζόν, αλλά δεν… μέτρησε! (vid)

Η Άρσεναλ συνδύασε γκολ και θέαμα στο εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μπόρνμουθ, επικρατώντας με σκορ 3-0.

04.05.2024 | 17:00

Η Άρσεναλ συνεχίζει να ονειρεύεται και συνεχίζει να παίρνει τη μία νίκη, μετά την άλλη από την ώρα και τη στιγμή που μπήκε το 2024.

Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην Μπόρνμουθ στο «Έμιρεϊτς», επικρατώντας με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Άρσεναλ μάλιστα θα μπορούσε να σημειώσει και να πανηγυρίσει περισσότερα γκολ αν και εφόσον οι παίκτες της ήταν πιο αποτελεσματικοί και πιο αποφασιστικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία!

Ένα από τα γκολ, όμως, που δεν μέτρησαν για λίγο -αν και όλοι θα το ήθελαν λόγω της ποιότητας της εκτέλεσης- ήταν αυτό του Γκάμπριελ Μαγκαλάες. Αν και αμυντικός ο παίκτης της Άρσεναλ έκανε το 3-0 στο 87′ για την ομάδα του με ένα πανέμορφο σουτ από δύσκολη θέση. Παρόλα αυτά δεν μέτρησε μιας και στην αρχή της φάσης ο Κάι Χάβερτς ήταν οφσάιντ! Ένα τέρμα που αν μέτραγε θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα ήταν και το γκολ της σεζόν στα αγγλικά γήπεδα!

Ιδού το υπέροχο γκολ του Γκάμπριελ Μαγκαλάες:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version