ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Φιορεντίνα πριν τον Ολυμπιακό «αγκάλιασε» την Ευρώπη κόντρα στη Νάπολι! (vid)
Λούκα Μόντριτς: Η χειρότερη μεταγραφή που έγινε ο μεγαλύτερος θρύλος!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μόντριτς ανακοίνωσε την απόφασή του στη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει πίσω το «διαμάντι» που… λάμπει στη Χιρόνα!
Η Τσέλσι έχει βρει τον ιδανικό παίκτη για τη μεσαία της γραμμή!
Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να «εκτοξεύσει» τη Μίλαν!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ετοιμάζεται για μεγάλες επιτυχίες του χρόνου!
Non-stop προβλήματα στην Μπαρτσελόνα: Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λεβαντόφσκι!
Λίβερπουλ: Τα λόγια του Κλοπ συγκινούν μέχρι και οπαδό της Έβερτον
Η Ρεάλ τρελάθηκε και θέλει τον Μπαπέ πριν το Euro!
Προπονητής για πρώτη φορά σε αντρική ομάδα ο Φαν Πέρσι!
Το έριξε στο φαΐ και τις μπύρες ο Ζίλε κι έχει κάνει μια κοιλιά ως το «Γουέμπλεϊ»!
Επίσημα το πιο πολύτιμο «διαμάντι» της Αγγλίας ο Πάλμερ! (pic)
Επίσημο: Απέλυσε τον Αλέγκρι η Γιουβέντους με συνοπτικές διαδικασίες!
Οριστικά στη Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ, το ανακοίνωσε ο ίδιος! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποκαλείται «Invincibles» πλέον!

Όσο απίστευτο και να ακούγεται, η Άρσεναλ δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί αυτόν τον τρόπο για να περιγράψει την ομάδα της.

Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποκαλείται «Invincibles» πλέον!

Η Άρσεναλ διεκδικεί ξανά την Premier League μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Με τον Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο τα «Κανόνια» έχουν… μεταμορφωθεί και είναι θέμα χρόνου το να κερδίσουν για πρώτη φορά το Πρωτάθλημα μετά από δύο δεκαετίες.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο αξιοσημείωτος θρίαμβος της Άρσεναλ τη σεζόν 2003-04 ξεχωρίζει αναμφισβήτητα ως το κορυφαίο επίτευγμα στην ιστορία του συλλόγου, ιδίως λόγω του πρωτοφανούς κατορθώματος να διανύσουν ολόκληρη τη σεζόν χωρίς να υποστούν ούτε μία ήττα. Καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να επαναλάβει την αξιοσημείωτη επιτυχία της εμβληματικής ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ, η οποία έχει μείνει στην ιστορία ως «Invincibles».

Ωστόσο, καθώς πλησιάζει η 20ή επέτειος των «Invincibles», η Άρσεναλ ανακάλυψε πως δεν μπορεί να χρησιμοποιεί νομικά πλέον αυτή τη λέξη. Ο Γενς Λέμαν, ο τερματοφύλακας εκείνης της ιστορικής ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο, απέκτησε το trademark του όρου «Invincibles», εμποδίζοντας ουσιαστικά τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου του πρώην συλλόγου του, να το χρησιμοποιούν. Άρσεναλ

Ο Λέμαν… έκλεψε το «Invincibles» από την Άρσεναλ

Ξεκινώντας τη διαδικασία στα τέλη του 2020, ο Λέμαν επένδυσε 30.000 λίρες για να εξασφαλίσει το εμπορικό σήμα, μια κίνηση που αιφνιδίασε την Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Daily Mail». Ο σύλλογος δεν είχε σκεφτεί να διασφαλίσει το εμπορικό σήμα και δε γνώριζε για τέτοιες προθέσεις από άλλους.

Εξηγώντας τα κίνητρά του πίσω από την απόκτηση, ο Lehmann αποκάλυψε στη «Mail»: «Είχα την ιδέα επειδή το όνομα “Invincibles” γίνεται όλο και πιο δημοφιλές πλησιάζοντας στην 20ή επέτειο. Ήμουν έτοιμος να αποκτήσω τα δικαιώματα της επωνυμίας της ομάδας μας, έτσι ώστε όλοι όσοι το χρησιμοποιούν να παραβιάζουν την επωνυμία μας». Για να εδραιώσει την ιδιοκτησία του, ο Λέμαν βρίσκεται στη διαδικασία ίδρυσης μιας εταιρείας για τη διαχείριση του εμπορικού σήματος, με την υποστήριξη 28 παικτών και 12 μελών του προσωπικού, συμπεριλαμβανομένου του Αρσέν Βενγκέρ.

Επιπλέον, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας έχει διασκεδάσει την προοπτική παραγωγής ενός ντοκιμαντέρ που θα εξιστορεί την πορεία εκείνης της ομάδα μέχρι τον τίτλο και σκέφτεται να οργανώσει μια διεθνή περιοδεία και έναν αγώνα εναντίον μιας ομάδας θρύλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επιπλέον, όλα τα έσοδα από αυτά τα εγχειρήματα προβλέπεται να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Διαβάστε επίσης: Ράις: Για αυτό ακύρωσε την Σίτι για χάρη της Άρσεναλ!

Αν και η Άρσεναλ επέλεξε να μην αμφισβητήσει την απόκτηση του εμπορικού σήματος, αναγνωρίζοντας τις πιθανές περιπλοκές μιας τέτοιας νομικής διαμάχης, αναγνωρίζει πλέον ότι το εμπορικό σήμα «Invincibles» βρίσκεται στην κατοχή του Λέμαν.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ