Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)
Primera División

Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-0 της Κάντιθ για το πρωτάθλημα!

04.05.2024 | 19:38

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εξασφαλισμένο εδώ και καιρό το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι δεν κάνουν το καθήκον τους όταν πρέπει και όταν τους δίνεται η ευκαιρία. Όπως δηλαδή συνέβη στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Κάντιθ στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι παίκτες της «βασίλισσας» αν και δυσκολεύτηκαν κάπως ήταν καλύτεροι από την αρχή ως το τέλος. Έτσι, πήραν μία πολύ σημαντική με σκορ 3-0 και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου που θα κρίνει πολλά για το αν θα συνεχίσουν στα «αστέρια» ή όχι.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε γρήγορα και εύκολα γκολ κόντρα στην Κάντιθ. Κάτι που όσο πιο γρήγορα γινόταν τόσο πιο εύκολα θα ήταν το έργο της. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι τόσο στον αγώνα του πρώτου γύρου, όσο και στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είχαν σκοπό να δυσκολέψουν τους Μαδριλένους. Όπως και συνέβη.

Οι παίκτες του Αντσελότι ναι μεν είχαν την κατοχή της μπάλας στα πόδια τους. Αλλά δεν ήταν τόσο απλό ή εύκολο για εκείνους να βρουν κενούς χώρους ή να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Έπρεπε να συμβεί κάτι μοναδικό. Μία ατομική ενέργεια που θα έδινε το έναυσμα για μία πιο εύκολη συνέχεια. Κάτι τέτοιο συνέβη στο 51′. Ο Ντίας πήρε την μπάλα στα πόδια του, διέσχισε μερικά μέτρα και με υπέροχο τελείωμα έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά και πήραν τη σειρά τους. Στο 67′ ήταν η σειρά του Μπέλιγχαμ να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με τον ίδιο να μπαίνει σαν αλλαγή στο 65′, όμως δεν χρειάστηκε χρόνο για να «γράψει» το 2-0 από κοντά. Την χαριστική βολή στην Κάντιθ έδωσε ο Χοσέλου στις καθυστερήσεις. Οι παίκτες του Αντσελότι έβγαλαν γρήγορα και με αποτελεσματικότητα την μπάλα από τα καρέ τους, παρά το γεγονός ότι η Κάντιθ πίεζε πολύ ψηλά και με ένταση με τον Χοσέλου να σκοράρει ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version