Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Primera División

Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)

Η Μπαρτσελόνα έδειξε ανωτερότητα γι' ακόμη μία φορά και έδωσε τις πιο θερμές της ευχές στη νέα πρωταθλήτρια Ισπανίας.

04.05.2024 | 22:25

Η Μπαρτσελόνα για μαθηματικούς λόγους -και όχι μόνο- ήθελε τη νίκη στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Χιρόνα. Άλλωστε πριν από αρκετούς μήνες είχε χάσει μέσα στο σπίτι της από το σύνολο του Μίτσελ. Οι παίκτες του Τσάβι επιθυμούσαν το «τρίποντο» μιας και μόνο έτσι θα μπορούσαν να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου και να μην δουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να το σηκώνει από σήμερα!

Αυτό εν τέλει δεν συνέβη. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 4-2 και έτσι οι «μπλαουγκράνα» έπεσαν από την κορυφή, όπου βρίσκονταν από πέρυσι, μιας και ήταν εκείνοι που είχαν κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα.

Η Μπαρτσελόνα δεν τα… έβαψε μαύρα. Μία από τις πρώτες κινήσεις των Καταλανών ήταν να παραδεχτούν και επίσημα, αλλά και δημόσια την ανωτερότητα των αιώνιων εχθρών τους. Γι’ αυτό και στον λογαριασμό του συλλόγου στο Twitter υπάρχει μήνυμα, όπου δίνει συγχαρητήρια στους Μαδριλένους για το νέο τους κατόρθωμα!

«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας», το λιτό, αλλά τόσο περιεκτικό και σημαντικό μήνυμα των Καταλανών που δείχνει γι’ ακόμη μία φορά την κλάση και την ποιότητά τους ακόμη και εκτός αγωνιστικών χώρων!

Ιδού η κίνηση ανωτερότητας από την Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι η νέα πρωταθλήτρια:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version