Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
Europa Conference League

Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!

Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε στους παίκτες του μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα και ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

04.05.2024 | 09:24

Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί στα ημιτελικά του UEFA Conference League όπου και αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κατάφερε να πάρει τη νίκη εκτός έδρας στην πρώτη αναμέτρηση με 2-4 και έτσι έχει ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε στους παίκτες του και ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί. Θέλει όλοι να είναι συγκεντρωμένοι και τόνισε πως δε θέλει να ακούσει το παραμικρό για τον τελικό, καθώς υπάρχει και η ρεβάνς και πρέπει οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ στους ποδοσφαιριστές του:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Πανηγυρίσαμε, το χαρήκαμε αλλά εδώ τελειώνουν οι πανηγυρισμοί και το πάρτι. Δεν έχουμε περάσει και όλοι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα μας, γιατί η αντίπαλός μας είναι μεγάλη ομάδα και θέλει να βγάλει αντίδραση.

Θα έχετε δύο μέρες ρεπό, για να ξεκουραστείτε αλλά θέλω να σας ζητήσω κάτι. Να είστε προσεκτικοί και να έχετε το μυαλό σας στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα και όχι στον τελικό. Δε θέλω ν’ ακούσω κουβέντα για τελικό, ούτε μια λέξη. Ξεχάστε τον τελικό γιατί δεν έχουμε προκριθεί. Αν πετύχουμε τον μεγάλο στόχο και τα καταφέρουμε, θα έχουμε πολλές μέρες για να πανηγυρίσουμε.

Σας ζητάω λοιπόν να έχετε στη σκέψη σας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί όλοι καταλαβαίνουμε πόσο αποφασισμένη θα έρθει στην έδρα μας η Άστον Βίλα. Χαρήκαμε πολύ με τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε στην Αγγλία αλλά μέχρι εδώ. Η γιορτή τελείωσε και τώρα πρέπει να προετοιμάσουμε το μεγάλο ματς στην έδρα μας.

Διαβάστε επίσης: Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»

Εκεί θα κριθεί η πρόκριση και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, όπως ήμασταν και σήμερα. Ξαναλέω μην κάνουμε το λάθος και θεωρήσουμε ότι περάσαμε στον τελικό, γιατί αυτό θα είναι πρόβλημα. Είμαστε αφοσιωμένοι στη ρεβάνς και μόνο εκεί».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version