Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντέκλαν Ράις: Τα κάνει όλα και συμφέρει φέτος με την Άρσεναλ! (vids)
Άρσεναλ

Ντέκλαν Ράις: Τα κάνει όλα και συμφέρει φέτος με την Άρσεναλ! (vids)

O Ντέκλαν Ράις σε ακόμη ένα ματς της Άρσεναλ φέτος έδειξε την κλάση και την ποιότητα που τον συνοδεύει σε κάθε του κίνηση!

04.05.2024 | 16:53

Ο Ντέκλαν Ράις το περασμένο καλοκαίρι στοίχισε πολλά χρήματα στην Άρσεναλ. Ο Άγγλος μέσος έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου από το Βόρειο Λονδίνο. Αλλά φαίνεται υπήρχε ξεκάθαρος λόγος και σκοπός γιατί ο Μίκελ Αρτέτα και ο Εντού Γκασπάρ τον ήθελαν μαζί τους για φέτος.

Ο 24χρονος μέσος σε κάθε του εμφάνιση είναι ολοένα και πιο μεστός. Ολοένα και πιο ουσιαστικός. Κάτι που έδειξε περίτρανα στο εντός έδρας ματς της Άρσεναλ κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Ο Ντέκλαν Ράις αρχικά στο 70′ έδωσε μία υπέροχη ασίστ στον Λεάντρο Τροσάρ για το 2-0 της ομάδας του και λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τα «κεράσια» εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Γκάμπριελ Ζεσούς και με υπέροχο τελείωμα έκανε το 3-0. Ο νεαρός μέσος σε μία σεζόν δείχνει πόσο έχει βοηθήσει τους «κανονιέρηδες» και πέρα του πόσο σημαντικός είναι στο αμυντικό κομμάτι μπορεί εύκολα να δημιουργήσει και να σκοράρει!

Κοινώς τα κάνει όλα και… συμφέρει!

Ιδού η ασίστ του Ντέκλαν Ράις στον Τροσάρ:

Ιδού το γκολ του Ντέκλαν Ράις:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version