Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κασάνο κατηγόρησε τον Αλέγκρι και κατακεραύνωσε τον Ιντζάγκι!
Ίντερ

Ο Κασάνο κατηγόρησε τον Αλέγκρι και κατακεραύνωσε τον Ιντζάγκι!

Ο Αντόνιο Κασάνο προχώρησε σε δηλώσεις και μίλησε για τον Ιντζάγκι της Ίντερ και τον Αλέγκρι της Γιουβέντους, για τους οποίους... δεν είχε να πει τα καλύτερα.

04.05.2024 | 09:47

Ο Αντόνιο Κασάνο ποτέ του δε φοβήθηκε να πει αυτά που πιστεύει και αφού αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο αποφάσισε να γίνει σχολιαστής. Αυτή τη φορά ο πρώην παίκτης των Ρόμα, Ίντερ, Μίλαν, Σαμπντόρια και Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για τον Σιμόνε Ιντζάγκι και για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σε ένα event στην Κατάνια ο Κασάνο ρωτήθηκε για τη μαθηματική κατάκτηση του Σκουντέτο από την Ίντερ, ένα μήνα πριν τελειώσει το Πρωτάθλημα. Ο παλαίμαχος τόνισε πως ο Ιντζάγκι δεν έχει κάνει κάτι τρομερό και πως είναι υπερεκτεταμένος, υπογραμμίζοντας πως έχει το καλύτερο ρόστερ με διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο Κασάνο… ξέσπασε κατά των δύο προπονητών

«Είναι περίεργο που ο Ιντζάγκι παρουσιάζεται ως ένας τρομερός προπονητής που για την κατάκτηση αυτού του Σκουντέτο, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να κατηγορηθεί για την αποτυχία του να κερδίσει τους δύο τελευταίους τίτλους της Serie A απέναντι σε ομάδες που ήταν κατά πολύ κατώτερες από τη δική του ομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν. Ανέφερε πως έχει δικούς του ανθρώπους στα Μέσα που γράφουν όσα ζητάει και τον προστατεύουν. Μίλησε ακόμα για τις τακτικές του αποφάσεις ενώ έφερε ως χαρακτηριστικά παραδείγματα του Λεάντρο Παρέδες και Άνχελ Ντι Μαρία.

Διαβάστε επίσης: Κασάνο σε Λεάο: «Δεν είσαι πρωταθλητής! Δεν έχετε προσωπικότητες στην Μίλαν»

«Υπάρχουν κάποιοι προπονητές που προστατεύονται από τον Τύπο και ο Αλέγκρι έχει αυτούς τους τέσσερις ή πέντε φίλους που γράφουν ό,τι τους λέει να γράψουν. Την περασμένη σεζόν έκανε τον Λεάντρο Παρέδες να μοιάζει με σερβιτόρο, χρησιμοποιώντας τον Ένζαο Μπαρενετσέα στη μεσαία γραμμή, και στη συνέχεια τους έβαλε να γράψουν κριτική για τον Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος έξι μήνες νωρίτερα είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή. Ο Ντι Μαρία είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, ο οποίος τη φετινή σεζόν σημείωσε ήδη 22 γκολ στην Μπενφίκα. Ο Αλέγκρι είναι κάποιος που θέλει να παίρνει τα εύσημα και ζητάει από τους φίλους του να τον βοηθήσουν να παραμείνει στη δουλειά του».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version