Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος, Ριβάλντο, πιστεύει πως η Χρυσή Μπάλα πρέπει να επιστρέψει όχι μόνο στη Βραζιλία αλλά και στη Μαδρίτη.

04.05.2024 | 10:44

Ο Βινίσιους Τζούνιορ διανύει εξαιρετική σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο νεαρός αστέρας έχει πετύχει 21 γκολ και έχει μοιράσει 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος με τη «Βασίλισσα». Ακόμα, έχει «αγκαλιάσει» τον τίτλο της La Liga και διεκδικεί με αξιώσεις και το UEFA Champions League. Επιπλέον, ο 23χρονος ετοιμάζεται να ηγηθεί της Βραζιλίας στο επερχόμενο Copa America, που θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτό το καλοκαίρι, έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο του διεθνές τρόπαιο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ενισχύοντας τον ενθουσιασμό γύρω από τον Βινίσιους, ο Ριβάλντο εξέφρασε την υποστήριξή του στον συμπατριώτη του για να διεκδικήσει τη Χρυσή Μπάλα. Σε συνέντευξή του στην «Betfair», ο Ριβάλντο τόνισε πως ο «Βίνι» αξίζει να κερδίσει το συγκεκριμένο βραβείο και υπογράμμισε πότε θα καταφέρει να γίνει το απόλυτο φαβορί.

Ο Ριβάλντο πιστεύει στην κατάκτηση του Βινίσιους

Αναφερόμενος στην εξαιρετική απόδοση του Βινίσιους στον ημιτελικό του Champions League της Ρεάλ με την Μπάγερν Μονάχου, όπου πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ, ο Ριβάλντο δήλωσε ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος παίκτης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Επισημαίνοντας τον καθοριστικό ρόλο του Βινίσιους στην ομάδα του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ο Ριβάλντο τόνισε το αδιαμφισβήτητο πάθος του παίκτη και την επιτυχή προσαρμογή της ομάδας στον τρόπο παιχνιδιού του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Διαβάστε επίσης: Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» τον στόχο της Μπαρτσελόνα!

«Ο Βινίσιους Τζούνιορ πέτυχε δύο γκολ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου και ο συμπατριώτης μου είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει σήμερα στην Ευρώπη. Είναι ήδη μεταξύ των τριών κορυφαίων παικτών στον κόσμο χωρίς να είναι Πρωταθλητής σε τίποτα. Τώρα, αν οι Μαδριλένοι περάσουν την Μπάγερν την επόμενη εβδομάδα και κατακτήσουν το Champions League, ο “Βίνι” έχει πολλές πιθανότητες να αναδειχθεί ο καλύτερος παίκτης της σεζόν».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version