ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο… σπαθιά δεν καταπίνει ο Μόντριτς για να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Στη Νάπολι θα θυμούνται για πολύ καιρό την ΦΑΟΥΛΑΡΑ του Κβαρατσκέλια! (vid)
Κρίστιανο, δεν είσαι εσύ… αυτός: Έχασε σίγουρο γκολ ο CR7! (vid)
Φεύγει… βράδυ από την Άρσεναλ ο Ράμσντεϊλ: Βρήκε ήδη άλλη ομάδα!
Δάκρυσαν και οι πιο δυνατοί με το αντίο του Νάβας προς τη Σεβίλλη!
Η Φιορεντίνα πριν τον Ολυμπιακό «αγκάλιασε» την Ευρώπη κόντρα στη Νάπολι! (vid)
Λούκα Μόντριτς: Η χειρότερη μεταγραφή που έγινε ο μεγαλύτερος θρύλος!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μόντριτς ανακοίνωσε την απόφασή του στη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει πίσω το «διαμάντι» που… λάμπει στη Χιρόνα!
Η Τσέλσι έχει βρει τον ιδανικό παίκτη για τη μεσαία της γραμμή!
Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να «εκτοξεύσει» τη Μίλαν!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ετοιμάζεται για μεγάλες επιτυχίες του χρόνου!
Non-stop προβλήματα στην Μπαρτσελόνα: Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λεβαντόφσκι!
Λίβερπουλ: Τα λόγια του Κλοπ συγκινούν μέχρι και οπαδό της Έβερτον
Η Ρεάλ τρελάθηκε και θέλει τον Μπαπέ πριν το Euro!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

«Σκούπισε» και την Μπόρνμουθ η Άρσεναλ! (vid)

Η Άρσεναλ σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς ήταν ανώτερη του αντιπάλου της και έτσι επικράτησε 3-0 της Μπόρνμουθ.

«Σκούπισε» και την Μπόρνμουθ η Άρσεναλ! (vid)

H Άρσεναλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει μέσα στο 2024! Οι Λονδρέζοι πήραν ακόμη μία νίκη, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 3-0 της Μπόρνμουθ στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα θα μπορούσαν να σημειώσουν και περισσότερα τέρματα αν ήταν πιο προσεκτικοί στις τελικές τους προσπάθειες ή αν δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός ο Τράβερς, κάτω από την εστία των φιλοξενούμενων. Πράγματα και θαύματα από τον Ντέκλαν Ράις που σημείωσε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ!

TO ΜΑΤΣ:

Η Άρσεναλ έχει παίξει ένα σωρό ματς φέτος. Βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της σεζόν. Αλλά σε κάθε παιχνίδι της, ειδικά στην έδρα της, μπαίνει με το… μαχαίρι στα δόντια. Σαν να μην υπάρχει αύριο. Οι παίκτες του Αρτέτα ήταν εκείνοι που πίεσαν ψηλά και κέρδισαν πολλές φορές μονομαχίες ή και την μπάλα. Η Μπόρνμουθ προσπαθούσε να την κρατήσει υπό την κατοχή της, όμως, αυτό όχι μόνο εύκολο δεν ήταν. Αλλά σχεδόν αδύνατον.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους που κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα ήρθε στο 17′ με τον Σαλιμπά. Ο Γάλλος αν και στόπερ βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ του, από πλάγια θέση, το σταμάτησε ο Τράβερς. Λίγο αργότερα την ίδια κατάληξη από την ίδια θέση είχε και το σουτ του Σάκα με τον νεαρό τερματοφύλακα να βγαίνει και πάλι νικητής.

Η Άρσεναλ δεν το έβαλε κάτω. Συνέχιζε να πιέζει και να βγαίνει μπροστά κατά κύματα. Στο 20′ ο Τομιγιάσου, μετά από κόρνερ του Ράις, είδε την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Μπόρνμουθ και να απομακρύνεται λίγο πριν περάσει την τελική γραμμή. Στο 27′ ήταν η σειρά του Πάρτεϊ να δοκιμάσει τα ρεφλέξ του Τράβερς με τον νεαρό τερματοφύλακα να πέφτει χαμηλά και να κρατάει ανέπαφη την εστία του, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Στο 31′ και ο Ράις ήταν άστοχος από καλή θέση με την μπάλα να περνάει για λίγο έξω.

Οι φιλοξενούμενοι από εκείνο το σημείο και έπειτα κατάφεραν να «παγώσουν» τον ρυθμό, να δώσουν αργό τέμπο και να βγουν μπροστά με αξιώσεις. Αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ. Ο Όντεγκαρντ με μία μαγική κάθετη βρήκε τον Χάβερτς, εκείνος πέρασε τον Τράβερς, όπου τον ανέτρεψε με τον Γερμανό στράικερ να κερδίζει πέναλτι -όπου εξετάστηκε από το VAR- με τον Σάκα στο 44′ να νικάει τον κίπερ της Μπόρνμουθ κάνοντας το 1-0 από τα έντεκα βήματα και φτάνοντας τα 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να έχουν μερικές καλές στιγμές. Η πρώτη εξ αυτών ήταν στο 48′ με τον Σάκα, όπου από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Τράβερς. Η Μπόρνμουθ από εκείνο το σημείο και έπειτα έγινε πιο απειλητική και ανέβασε αισθητά τις γραμμές της. Οι παίκτες του Ιραόλα είχαν και αυτοί με τη σειρά τους ευκαιρίες κυρίως με τον Κλάιφερτ, όπου με δυνατά σουτ απείλησε τον Ράγια αλλά δεν τον νίκησε.

Το δεύτερο τέρμα για την Άρσεναλ ήρθε στο 70′. Οι γηπεδούχοι έκλεψαν ωραία την μπάλα και βγήκαν άμεσα μπροστά με τον Ράις να στρώνει στον Τροσάρ και εκείνος με δυνατό σουτ να νικάει τον Τράβερς και να κάνει το 2-0 για την ομάδα του. Η Μπόρνμουθ δεν τα παράτησε και σε μία αμφισβητούμενη φάση μείωσε σε 2-1, όμως, είχε γίνει αρχικά φάουλ του Σολάνκε στον Ράγια και το VAR επιβεβαίωσε την παράβαση. Στο 82′ η Άρσεναλ έκανε το 3-0 με τον Γκάμπριελ αλλά το εντυπωσιακό γκολ του δεν μέτρησε μιας και ήταν στην αρχή οφσάιντ ο Χάβερτς.

Το… κερασάκι στην τούρτα για τους Λονδρέζους μπήκε στο 97′ όταν από ακόμη μία αντεπίθεση η μπάλα πήγε στον Ζεσούς, εκείνος βρήκε ωραία τον Ράις και εκείνος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ