Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Αγγλία

Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!

Η Ίπσουιτς Τάουν ξανά στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από την αγωνιστική περίοδο 2001-02.

04.05.2024 | 20:56

Η Ίπσουιτς έβαλε τέλος στον αποκλεισμό 22 ετών από την Premier League. Η Ίπσουιτς, η οποία αγωνίστηκε φέτος στην Τσάμπιονσιπ, εξασφάλισε την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία με νίκη 2-0 επί της Χάντερσφιλντ σήμερα (4 Μαΐου 2024). Η Ίπσουιτς χρειαζόταν έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει την άνοδο και η ομάδα του Κίεραν ΜακΚένα έγινε η πρώτη back-to-back άνοδος στην Premier League από την τρίτη κατηγορία μετά τη Σαουθάμπτον το 2012.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης και οι πανηγυρισμοί άρχισαν. Οι οπαδοί βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έγιναν “ένα” με τους παίκτες που είχαν κάνει την ομάδα το “επίκεντρο της προσοχής” της Premier League.

Η Ίπσουιτς θα παίξει στην Premier League την επόμενη σεζόν στη δεύτερη θέση πίσω από την πρωταθλήτρια της Championship Λέστερ. Στη διαδικασία των πλέι οφ (διπλός αγώνας και τελικός στο Γουέμπλεϊ) η Λιντς θα αντιμετωπίσει τη Νόριτς και η Σαουθάμπτον τη Γουέστ Μπρομ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version