Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Μάντσεστερ Σίτι

Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Γουλβς και... τελείωσε από νωρίς τον αγώνα.

04.05.2024 | 20:23

Η Μάντσεστερ Σίτι διεκδικεί για ακόμη μία χρονιά την Premier League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει περιθώρια για… στραβοπατήματα, με την Άρσεναλ να βρίσκεται κοντά της στη βαθμολογία και όσο έχει τον Έρλινγκ Χάαλαντ σε τέτοια φόρμα, δύσκολα θα κάνει γκέλα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι «Πολίτες» αντιμετώπισαν εντός έδρας τη Γουλβς για το Πρωτάθλημα και φυσικά ήθελαν μόνο τους τρεις βαθμούς. Ο Χάαλαντ μπήκε με… κέφια στον αγώνα και από το 12ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Νορβηγός επιθετικός έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα, κέρδισε τον Σα και έτσι έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε… πάρτι κόντρα στη Γουλβς

Στο 35′ της αναμέτρησης ο Χάαλαντ εκτέλεσε ξανά τους «Λύκους» και έδωσε τεράστιο προβάδισμα νίκης στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ρόντρι έβγαλε μία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Χάαλαντ πήδηξε πιο ψηλά από όλους παίρνοντας την κεφαλιά. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι έγινε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν παρά το διπλό προβάδισμα και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+3′) κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι. Ο Χάαλαντ ήταν ξανά αυτός που το εκτέλεσε, κέρδισε για τρίτη φορά στο ημίχρονο τον Σα και έτσι έκανε το 3-0 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο ματς.

Δείτε τα γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version