Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
Ευρώπη

Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!

Τον Τζορτζ Μπάλντοκ έκλεισε ο Παναθηναϊκός ο οποίος μένει ελεύθερος από την υποβιβασμένη, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

05.05.2024 | 21:45

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους» το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο 31χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια απέκτησε ελληνικό διαβατήριο και είχε 12 συμμετοχές με την Εθνική μας, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό πριν από λίγες ημέρες και η μεταγραφή, η οποία θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από το «τριφύλλι» σε λίγες ημέρες.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Ο Μπάλντοκ αγωνίζεται τα τελευταία επτά χρόνια στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έχει πραγματοποιήσει 216 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας έξι γκολ και δίνοντας 16 ασίστ. Τη φετινή σεζόν έχει 13 συμμετοχές και 83 συμμετοχές στην Premier League, σημειώνοντας δύο γκολ και δίνοντας έξι ασίστ.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Σέφιλντ λήγει στις 30 Ιουνίου, αλλά ο Παναθηναϊκός (παρά το ενδιαφέρον άλλων ελληνικών συλλόγων) κινήθηκε αθόρυβα και απέκτησε τον 31χρονο με ελεύθερη μεταγραφή, κάνοντάς τον τη δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή του μετά τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Η απόκτηση του Έλληνα διεθνή, ο οποίος αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου (Premier League) και θα ενισχύσει περαιτέρω τη δεξιά πλευρά της άμυνας του Παναθηναϊκού, είχε ως στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου του ΠΑΟ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version